Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. április 20., péntek van. Boldog névnapot Tivadar nevű olvasóinknak! Holnap Konrád és Zelmira napja lesz.

Lebilincselő szexélmény

Értékelés:
(0 szavazat)

A cseh páros fel akarta dobni kicsit szexuális életét, ezért bilincselős játékhoz folyamodtak. Az este azonban hosszabbra nyúlt, mint tervezték, és még a rendőrségnek is közbe kellett avatkoznia. Egy apró kis játékból végül komoly bonyodalom lett, ami után már joggal piromkodhatott a páros!


Sokak kedvenc játékszerét próbálta ki az a csehországi szerelmespár, akik csupán egy kellemes estét akartak eltölteni egymással, ez azonban nem sikerült, ugyanis a - koránt sem - romantikus pillanatok 19 órányira nyúltak. A  páros férfi tagja az ágyhoz bilincselte barátnőjét, és amikor kiszabadítására került volna a sor, a zár sehogy sem nyílt. A közel egynapi próbálkozást, feszegetést követően a férfi nem látott más lehetőséget, a helyi rendőrséget hívta segítségül.

 

 

A telefon mögött ülő diszpécser valószínűleg meglepődött a nem mindennapi segélykérésen, de a kiérkező rendőrök még többet is tettek a lány kiszabadításánál: bilincshasználati tanácsokkal látták el a férfit, hogy a közeljövőben ne okozzon gondot, hogy a kellemes este ilyen lelombozóan érjen véget.
Egy jó tanáccsal mi is szolgálhatunk, hogy kimaradhassunk az ilyen esetekből: Hölgyeim, tanuljuk meg mi is használni a bilincs kulcsait, így azt is elkerülhetjük, hogy vicces kedvű partnerünk több órára "ott felejtsen" minket az ágyon!

Forrás: www.siccpasik.hu

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 2007 alkalommal Utoljára frissítve: 2013. március 28. csütörtök 12:23

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szex - Ajánló

  • tőzegáfonya


 

Szex - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.