Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. március 23., péntek van. Boldog névnapot Emőke nevű olvasóinknak! Holnap Gábor és Karina napja lesz.

A túlsúlyosak kevesebbet szexelnek

Értékelés:
(0 szavazat)

A túlsúlyosoknál nem csak a betegségekre való hajlam magasabb, de kevesebb szexben is van részük a normál testtömegű társaikhoz képest. Készült erről a kérdésről egy elemzés, mely rávilágít ezekre az okokra is.


Egy brit tudományos szaklap szerint az elhízott nők körében kevesebb a hajlandóság a nem kívánt terhesség elleni védekezésre, a túlsúlyos férfiaknál pedig igen magas a potenciazavaros emberek száma. A felmérés legfőképpen az orvosok figyelmét szeretné felhívni a kínos problémára.
Ez a tudományos elemzés 10 ezer 18-69 év közötti ember válaszán alapszik. A válaszadók kétharmada normál testsúlyú, egynegyede enyhén túlsúlyos a többiek pedig jelentősen elhízottnak tekinthetők. A csoportokat a testtömegindex alapján határozták meg.

 

 

Az elemzés során kiderült, hogy a nagy mértékben elhízott nők 29%-a az előző évben egyetlen szexuális aktust sem folytattak. A hasonló helyzetben lévő férfiak esetében ez az arány 69% volt. A férfiak körében két és félszer nagyobb arányú a potenciazavar.

Forrás: www.siccpasik.hu

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 1802 alkalommal Utoljára frissítve: 2013. február 05. kedd 08:20

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szex - Ajánló

  • tőzegáfonya


 

Szex - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.