Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. április 22., vasárnap van. Boldog névnapot Csilla és Noémi nevű olvasóinknak! Holnap Béla napja lesz.

Egyéjszakás kalandok

Értékelés:
(0 szavazat)
„Szeretem a nőket, ők is engem. Nem kell sokat dolgoznom azon, hogy eljussak az ágyukig. Mégis mindig hiányérzetem támad. Keresem az IGAZIT, aki nemcsak a testem hozza lázba, hanem a lelkem is. Ha meg azt hiszem, megtaláltam, mindig kiderül, hogy a keresés izgalmasabb a leparkolásnál. Mi lenne a helyes?” – kérdezi egy 36 éves férfi.

Sokan keresik az igazit, s eközben megjárnak egy-két ágyat. Vajon hol lehet megtalálni? Egészen biztos, hogy nem az idegen lepedők alatt! Az egyéjszakás kapcsolatok gyakran tökéletes fellángolásnak tűnnek, máskor már az indítás pillanatában kiderül, hogy rövid időn belül lejár a szavatossága. Vannak, akik egyenesen elítélik az egyéjszakás kapcsolatokat. Mások jónak és veszélytelennek tartják, míg azok sincsenek kevesen, akik sportot űznek belőle.

A szükség törvényt bont
Ha valakinek már kialakult szexuális élete van, de éppen változik a partnere, és hosszabb-rövidebb böjtre kényszerítette a helyzete, előfordul, hogy hamar ráfanyalodik a könnyű kalandra. A hajtóerőt csupán a biológiai szükséglet képezi, a felgyülemlett szexuális feszültség levezetéséhez antennát keres. Ilyenkor nem fontos a partner és a másik gyönyöre, sokszor a kereső csak élő hússal maszturbál, aki szól is hozzá valamit. De a tartalom és a minőség nem érdekes.

A hajtógáz: az alkohol
Nincsenek kevesen – sajnos! – azok sem, akiket a kalandos párválasztásban a drog valamelyik változata, legtöbbször az alkohol hajt. Ilyenkor nem működik egyik normális választórendszer sem, nincs ésszerűség, nem működnek a megfelelő energiák és az intuíció, a fejből a vér lecsorog az ágyékba, és minden férfi hallá változik: a farka hajtja. Megfelelő mennyiségű nedű és egyéb butító elfogyasztása után az esztétikai értékek is befagynak, szépség, életkor és egzisztencia – nem számítanak. A meglepetés mindig a másnapi kijózanodás után jön!

Sportteljesítmény – elvárással
Sokan sportot űznek az egyéjszakás kalandokból. Így a legkönnyebb, mert nem tartoznak semmilyen kötelezettséggel egymás felé. Nem kell meghallgatni a másik búját-baját, nem kell kapcsolatban lenni a rokonaival és a barátaival, nem számít, ha az otthona nem a saját ízlésének megfelelő, az sem, ha a tulajdonságai kifogásolnivalót hagynak maguk után. Egy éjszakára mindent ki lehet bírni, egy éjszaka alatt lehet nagy teljesítményt is produkálni, ha nagyon összeszedi magát. Aztán el lehet mesélni a haveroknak, barátnőknek, ki lehet pipálni, bekerülhet a gyűjteménybe, a telefonkönyvbe, a mobil memóriájába. Itt sem fontos a másik öröme, csak a saját kielégülés és az egyszeri ünnepi csomagolás.

Ágyról ágyra az állandó bizonyításért
Vannak sokan mindkét nem képviseletében, akik az állandó kapcsolat (esetleg házasság) fenntartása mellett létesítenek külső, de szigorúan csak egy- vagy (egy-két) éjszakás kapcsolatokat. Miért?
Mert színesíteni akarják a már halványuló mindennapokat.
Az egyéjszakás veszélytelen, nem engedi túlságosan messzire az érzelmeket.
Nem jár különösebb kötelezettségekkel.
Talán olcsóbb is, hiszen nem kell ajándékokat venni, vacsorára vinni a „kedvest”, vagy kedvére kiöltözni.
Nem utolsó sorban: besöpörni az otthon hiányzó dicséreteket, bizonyítani a tökéletes szexuális képességet.

Ez utolsó kettő a legfontosabb és legveszélyesebb elem, mondhatnánk téves filozófiának is. Ugyanis a buktatói rendkívül nagyok! Aki otthon, a saját párjával nem kommunikál megfelelően, nem mondja el a másiknak gondolatait, vágyait, problémáit, vagy a másiknál nem talál megfelelő megértésre, sőt egyáltalán meghallgatásra, az máshol keres közönséget bánata kiöntéséhez. (A prostituáltak is azt mondják, hogy a vendégeik elsősorban beszélgetni, panaszkodni járnak hozzájuk, csak másodsorban kefélni. Erre pedig még a 6 általánost végzett prosti is alkalmasabb, mint a diplomás feleség!) Mindenki dicséretre, elismerésre vágyik. A szidalmakkal, az állandó kritikával (még ha csak „miattad és érted” van is) nem lehet párkapcsolatot építeni! Az egyéjszakás kapcsolat pedig egymás és önmaguk dicséretével telik, mely után nagy elismerést kiváltó love story következhet. Az okos itt le is áll, az ostobább folytatja, a még butább egy másik kapcsolatot alakít ki belőle, amely rövid időn belül ugyanarra a sorsra jut, mint az előző. Egy éjszakán át bárki lehet lepedőakrobata és profikat megszégyenítő delnő. Be lehet mutatni a repertoárt, hogy ki mit tud az ágyban, hiszen saját otthonában ugyanezt már produkálta, csak egy év alatt szétszórva, amiből itt esszencia készül. Így mindenki jó nyomot hagy maga után, s kellemes benyomással távozik, romantikusan lehet rá visszagondolni. Csak senki sem gondolkozik el azon, hogy aki igazán jó, az otthon is jó. És mindig megeszi a másik fél a panaszmondatot: „Tudod, drágám, otthon már nem jól vagyunk a feleségemmel/férjemmel!” Pedig ez 80%-ban nem igaz. De nem lehet úgy ágyba vinni valakit: „Tudod, otthon minden stimmel, csak szeretnélek megkefélni egy kicsit!”

Sz. Mikus Edit

Forrás: Ideál életmódmagazin

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 2270 alkalommal Utoljára frissítve: 2012. augusztus 02. csütörtök 07:47

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szex - Ajánló

  • tőzegáfonya


 

Szex - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.