Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. március 19., hétfő van. Boldog névnapot József és Bánk nevű olvasóinknak! Holnap Klaudia napja lesz.

Miért jó a szex?

Értékelés:
(0 szavazat)

Manapság egy párkapcsolat szinte szexszel kezdődik. Éppen ezért egyáltalán nem mindegy, milyen a kezdet. Hogyha alapból magabiztosnak érezzük magunkat, az sokat javít a kisugárzásunkon, de azon is, hogy milyenek vagyunk az ágyban. A partnerünk is sokkal kívánatosabbnak és szexibbnek fog látni. Egy szuperdögös fehérnemű sokat dobhat az önbilzalmadon.


A ráhangolódás szinte ugyan olyan fontos, mint az önbizalom. Egy kellemes zene, pár pohár finom bor és néhány gyertya igazán érzékivé tudja tenni az egész környezetet. Könnyedén lázba hozhatod a párod, ha írsz neki egy szexi sms-t, vagy elképzeled, hogyan szeretnéd, ha kényeztetne, majd miután megérkezik a fülébe suttogod ezeket a gondolatokat.

 

 

 

Az együttlét közben ne gondolkodj! Ne érdekeljen, hogy ki idegesített fel aznap vagy hogy milyen munka vár még rád, milyen nehéz napok elé nézel. Próbálj meg teljesen ráhangolódni a párod rezgéseire, figyelj a hangokra, az érintésekre és élvezd minden egyes pillanatát.

Forrás: www.siccpasik.hu

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 1556 alkalommal Utoljára frissítve: 2013. január 23. szerda 12:44

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szex - Ajánló

  • tőzegáfonya


 

Szex - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.