Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. április 20., péntek van. Boldog névnapot Tivadar nevű olvasóinknak! Holnap Konrád és Zelmira napja lesz.

A pasik az első szexnél tesztelnek

Értékelés:
(0 szavazat)

A pasik többsége először leteszteli, hogy milyen a partnere az ágyban és csak utána mennek bele egy hosszabb távú kapcsolatba.
Egy ezer résztvevő bevonásával elkészített felmérés szerint a nők 60 százaléka csak akkor hajlandó új partnerével ágyba bújni, ha az „komoly szándékokat” mutat a hosszabb távú kapcsolatra is.

A pasik ettől jóval lazábban kezelik a kérdést, s csak minden harmadik férfi számára számít szex és szerelem egymástól elválaszthatatlannak – állapítja meg az egyik legnépszerűbb német internetes társközvetítő iroda.

A válaszok szerint csak minden ötödik nő tartja elképzelhetőnek magáról, hogy az első randi az ágyban végződjön, míg minden harmadik pasi szinte magától értetődőnek veszi, hogy a választott nő szeretői képességeit a gyakorlatban is mihamarabb letesztelje, mielőtt bármiféle erősebb érzéseket is „befektetne” a kapcsolatba; s – filozófiájuk szerint – ha az ágyban minden jól működik, még akár komolyabb kapcsolat is lehet belőle.

A házasság előtti szextől való tartózkodás – bár mint fogalom még létezik – mindennapjainkban egyre kevésbé vehető komolyan. A felmérés résztvevőinek kevesebb mint öt százaléka mégis határozottan vallja, hogy az esküvő vagy eljegyzés előtti szex számára elképzelhetetlennek számít. A többség számára viszont teljesen mellékesnek számítanak jelenlegi partnerük korábbi szexuális kalandozásai, amikor az egymással való lefekvésre kerül sor…

Forrás: www.siccpasik.hu

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 2065 alkalommal Utoljára frissítve: 2013. január 15. kedd 15:59

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szex - Ajánló

  • tőzegáfonya


 

Szex - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.