Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. január 20., szombat van. Boldog névnapot Fábián és Sebestyén nevű olvasóinknak! Holnap Ágnes napja lesz.

Mit árul el a pasik testbeszéde?

Értékelés:
(1 szavazat)

Hány alkalommal gondolkodnak a nők azon vajon mit is akarnak a férfiak? Ha egy kicsit jobban odafigyelünk a testbeszédükre, sok mindent megtudhatunk róluk. Figyeljük meg az alábbi szempontból az erősebbik nemet, és bizony sok következtetésre juthatunk belőlük! Indulhat a pasirejtvény!


Szemkontaktus

 

Ha több mint 5 másodpercig néz Téged, akkor az, nem véletlen. Felfigyelt Rád és érdekled őt. Innentől kezdve irányíthatod az eseményeket. Az intenzív szemkontaktus mindenképpen pozitív, bár hogy mik a szándékai Veled, az sajnos ennyiből még nem derül ki, de kalandra fel!

Apró mosoly
Sajnos ez a szakértők szerint nem sok jót jelent, ha randi vagy beszélgetés közben többször apró mosolyra fakad, amely nem indokolt a témával, akkor a szándékai nem komolyak és a legtöbb, amit várhatsz tőle, hogy elvisz az ágyáig.

Felvont szemöldök
Ha egy nő érdekli a férfit, akkor automatikusan felvonja a szemöldökét, akár többször is. Ez az inger nagyon gyors, ezért figyelni kell az arcát, miközben randiztok, hogy tudd, nyert ügyed van-e nála. Az antropológusok ezt „szemöldök vakunak” hívják a villámgyorsasága miatt.

Ha megérinti az övét vagy a nadrágzsebét
Ha többször igazgatja az övét vagy az első zsebébe teszi a kezét, akkor felizgatod őt és mozdulataival akár öntudatlanul is, szeretné felhívni a figyelmed az alsó tájékára.

Terpeszállás
A legtöbb pasi, ha tűzbe hozza őt egy nő, nagy terpeszben áll. Ez egy szintén öntudatlan biológiai folyamat, így sokszor észre sem veszik.

Térdek
Ha egy férfi úgy ül, hogy a térdei egymás felé néznek, akkor bizonytalan önmagában. Ha megvan a szemkontaktus, akkor bizonyára felkeltetted az érdeklődését, de szükség van még egy kis pluszra ahhoz, hogy megtegye a kellő lépéseket.

Száj
Ha úgy mosolyog, hogy a fölső ajkát felhúzza, és jól láthatóvá válnak a fogai, akkor szándékai egyelőre nem komolyak, csak kalandozik. Persze ez nem azt jelenti, hogy Te ezen nem tudsz változtatni.
Valamint ha zárt szájjal ördögi mosoly lesz arcán, eközben pedig vagy jobbra, vagy balra húzza fel a száját, akkor egy igazi szívtipróval állsz szemben. Nagy igényei vannak és nehéz őt ténylegesen becserkészni, de sosem lehet tudni, lehet, hogy pont Téged keres!

Balázs Zsuzsanna

Forrás: www.lifemagazin.hu

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 1977 alkalommal Utoljára frissítve: 2013. január 02. szerda 16:03

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szex - Ajánló

  • tőzegáfonya


 

Szex - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.