Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. január 21., vasárnap van. Boldog névnapot Ágnes nevű olvasóinknak! Holnap Vince és Artúr napja lesz.

3 dolog a szexben, amire jobb, ha inkább nemet mondasz

Értékelés:
(0 szavazat)

Bár a szexben sok mindent szabad, nem muszáj bármit megtenned, főleg, ha nem is akarod.
Ha eljutottatok odáig a barátoddal, hogy már lefekszetek egymással, néhány dolgot érdemes észben tartanod. Nem kell mindent megtenned, vannak tabuk, amik lehet, hogy jólesnének, de számolni kell a következményekkel is.


Ha pedig olyasvalamire készültök, amit a lelked mélyén nem is szeretnél igazán, akkor az valószínűleg nem fog jól végződni. Ezért tudd, hogy bátran mondhatsz nemet!
 

Felvételek készítése
Lehet, hogy adott helyzetben nagyon jó ötletnek tűnik, hogy megörökítsétek egymást pucéran, vagy videóra vegyétek az együttlétet. Valószínűleg megbízol a barátodban, és el sem tudnád képzelni róla, hogy mindezzel később visszaéljen, de hidd el, nem árt óvatosnak lenni! Nem tudhatod, mit hoz az élet, és még ha a pasi nem is használná ki a felvételek által nyújtott lehetőségeket, az sem kizárt, hogy azok illetéktelen kezekbe kerülnek, és már meg is van a baj. Ha esetleg te fotóztad már magadat ruhátlanul, és a srác azt kéri, küldd el neki az intim képeket, azt se tedd meg! Jobb ezeket megsemmisíteni, vagy egyáltalán el sem készíteni.

 

Ha nem védekeztek
Mindenkivel megesik, hogy elkapja a hév, és elveszti a fejét, de te ne ess ebbe a hibába. Valamilyen formában mindig védekezzetek, mert a pillanatnyi élvezetért te sem akarhatsz talán életre szóló következményekkel fizetni. Ma már rengetegféle védekezési mód van a nem kívánt terhesség ellen, és a betegségektől is véd a gumi óvszer, így valószínűleg mindenki megtalálhatja a neki megfelelő módot némi kísérletezés után. Hidd el, megéri rászánni az időt, mert ha elmarad a védekezés, könnyen bánhatod majd, hogy nem figyeltetek oda. De amíg nem ismeritek kellőképpen egymást, addig kötelező az óvszer, és csak után válts tablettára.

 

Amit nem akarsz
Ha olyasmit terveztek, ami egy kicsit extrémebb a megszokott dolgoknál, mindenképpen gondold át alaposan, hogy szeretnéd-e. Ha egy kicsi kétség is felmerül benned, vagy rossz érzéseid vannak a dologgal kapcsolatban, fontold meg, hogy nemet mondasz. A szexre nem úgy kell gondolni, mintha áldozatokat kellene hoznod a másik félért - a testiségnek a kölcsönös örömszerzésről kell szólnia. Ezért, ha nem vagy oda az ötletért, amit a barátod felvet, akkor inkább utasítsd vissza, nehogy aztán negatív élmény legyen számodra az együttlét. Ha szeret, meg fogja érteni, hogy neked nem lenne jó az adott dolog, és nem erőlteti majd.

Forrás: www.femina.hu

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 3164 alkalommal Utoljára frissítve: 2012. december 04. kedd 08:36

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szex - Ajánló

  • tőzegáfonya


 

Szex - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.