Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. április 24., kedd van. Boldog névnapot György nevű olvasóinknak! Holnap Márk napja lesz.

Öt ok, ami miatt a férfiak félnek az első éjszakától

Értékelés:
(4 szavazat)

A férfiak zöme azt hiszi, az első szex egy új nővel az egyik legmeghatározóbb dolog, és ezen múlhat a kapcsolat. Ebből kifolyólag az első éjszakára rendesen rá is tudnak parázni, annyira, hogy emiatt akár kudarcba fulladhat az együttlét. A férfiak többsége féla merevedési zavartól, a korai magömléstől, a péniszük méretétől és még sok más dolog miatt.

 

Hogy nem áll fel
A vágyhoz az első alkalommal olyan idegesség is párosul, ami sok férfi esetében gátolja a merevedést. Ennek oka pont a sikertelenségtől való félelem, vagyis legtöbb esetben amiatt nem áll föl nekik, mert attól rettegnek, hogy nem áll föl nekik. A probléma egyébként a görcsösség feloldódása után megszűnik, túl nagy figyelmet nem is érdemel: a nőnek emiatt se megsértődnie, se aggodalmasan nyugtatgatnia nem kell a férfit.

Hogy túl hamar elsül
A korai magömlés a férfiak első számú szexuális problémája, az ettől való félelem is a fentebb említett merevedési zavarhoz vezethet. Teljesen természetes jelenség viszont az, ha egy egyébként strapabíró férfi is hamar elsül az első szex alkalmával. Az oka egyszerű: annyira vágyik már a megfektetett nőre, hogy képtelen kontrollálni magát. Idővel ez a jelenség csillapodik, ahogyan a férfi megnyugszik és összeszokik a pár.

Hogy nem lesz elég nagy a mérete
Bár a mérete nem függ össze sem a hatalommal, sem a férfiassággal, a legtöbb férfi nagyobbat szeretne. Ugyan a felmérések szerint a nők nincsenek oda a nagy péniszekért, a média folyamatosan ontja magából a növelési technikákat, és a pornófilmekben szereplő gigantikus méretek sincsenek jó hatással az átlag pasik önértékelésére. Nem csoda hát, hogy az egyik alapvető nagy kérdés számukra az első éjszaka előtt/alatt, hogy vajon a nőnek megfelel-e az a méret, amit kap.

Hogy bakizni fog
Nemcsak a nők, hanem a férfiak agyában is ezerszer lejátszódik pillanatról pillanatra az elkövetkezendő szex minden mozdulata, még mielőtt ágyba kerülnének, mindemellett tisztában vannak azzal is, hogy nem minden megy úgy, ahogyan az a nagy könyvben megvan írva. Az első alkalommal szerzett tapasztalatok viszont eléggé meghatározóak tudnak lenni, úgyhogy sokan azon is paráznak, hogy le ne forduljanak véletlenül az ágyról, ne görcsöljön be a lábuk, ne böfögjék el magukat véletlenül.

Hogy a nőnek nem lesz orgazmusa
A férfiak szeretnének minden nőt kielégíteni, vagy legalábbis szeretnék elhinni, hogy eddig minden nőt kielégítettek. Nagy parájuk, hogy partnerüknek nem lesz már az első alkalommal orgazmusa, és ha ez így alakul, akkor ezt közlik is velük. Másik félelmük ezzel kapcsolatban, hogy a nő bénának fogja emiatt tartani, és ezt el is terjeszti a haveri körben. Itt azért meg kell jegyeznünk, hogy a legtöbb nő valóban nem élvez el az első alkalommal, hiszen őket is blokkolja az első éjszakától való félelem, de nem is az orgazmus örömére mennek rá, ha nem csupán szexuális kapcsolatról van szó.

Forrás: www.velvet.hu

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 11435 alkalommal Utoljára frissítve: 2012. november 23. péntek 09:32

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szex - Ajánló

  • tőzegáfonya


 

Szex - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.