Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. március 20., kedd van. Boldog névnapot Klaudia nevű olvasóinknak! Holnap Benedek napja lesz.

Ha egy nő többet akar szexelni, mint a férfi

Értékelés:
(1 szavazat)

A közhiedelem szerint a férfiak állandóan szexre éhesek, míg a nőknek ez többnyire nyűg. Ezt aztán megtoldják azzal, hogy a férfit csak a szex érdekli, míg a nőket, különösen a fiatal nőket, sokkal inkább az „érzelem”. A kérdés az, ez mindig így van? Mi van akkor, ha a nőnek kell több szex?


Ha egy nő azt veszi észre, hogy a férj teljesítménye messze elmarad attól, ami neki megfelelő lenne, akkor a probléma okát önmagában keresi. Amikor egy férfi találkozik a fent körülírt jelenséggel könnyen meg tudja nyugtatni magát, hiszen a kultúra, amiben felnőtt, biztosítja őt arról, hogy a feleség vonakodása teljesen normális, nem benne van a hiba, nem ő a nemkívánatos, ez egy isten adta elrendezés.
Általánosságban az mondható, hogy a kevesebb vehemenciával megáldott férfiakkal kapcsolatban felmerül a gyanú, hogy esetleg „ferde” hajlamaik vannak. Egy felmérés folyamán a gyengén teljesítő férfiaknak feltették a kérdést, hogy rendszeresen maszturbálnak-e? Valamennyien nemmel válaszoltak. Volt, aki kifejtette, hogy ritkán van neki hozzá kedve, de ha van, akkor a partnerére koncentrál. Volt viszont, aki elárulta, hogy elég sok időt tölt pornográfiával. Olyan is volt, aki bevallotta, hogy őt kifejezetten mérgesíti, amikor a partnernője kezdeményez...Érdekes válasz.

 

Akárhogy is, a hosszantartó kapcsolatoknak csak egy apró százalékánál nem bújik elő a különböző mennyiségű vágy adta probléma, és amikor ez bekövetkezik az érdekeltek mindegyike kényelmetlenül fogja érezni magát. Akinek kevesebbre van szüksége, a nemétől függetlenül, bizonyos értelemben basáskodhat a másik felett. Szinte bizonyosra vehető, hogy a nagyobb igénnyel rendelkező partnernek meg kell birkóznia a gyakori frusztrációval, az elutasítottság érzésével. A kisebb igényű partner nyakában ott lesz egy bizonyos bűntudat és a presszió által kiváltott neheztelés vagy a nem kívánt szexbe való beleegyezés megbánása.

Minden esetre a társadalom úgy tudja, hogy a férfi részére az evolúció kialakította a nőinél messze nagyobb szex-igényt, ami az esetek nagy részében igaz. Egy ilyen esetnél nincs tehát komoly gubanc, mert igaz vagy sem, az érdekeltek megnyugodhatnak ez normális megbélyegzésben. Azon ritka esetekben viszont, amikor a nőknek van nagyobb igénye, az érzelmek elszabadulnak és nem a kellemes irányba, természetesen mind a két fél részére.

Forrás: www.siccpasik.hu

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 5942 alkalommal Utoljára frissítve: 2012. november 19. hétfő 08:16

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szex - Ajánló

  • tőzegáfonya


 

Szex - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.