Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. április 19., csütörtök van. Boldog névnapot Emma nevű olvasóinknak! Holnap Tivadar napja lesz.

Pasigyilkos mondatok szex közben

Értékelés:
(0 szavazat)

Sok nő azzal mentegeti magát kínos hálószobai történetei alól, hogy ezek csak alkalmi kalandokban fordultak elő, vagy olyan pasikkal, akikbe nem voltak fülig szerelmesek. Mi most összegyűjtöttük a nők szájából kicsúszó legcikibb mondatokat, melyek még a legedzettebb férfiszíveket is megkeményítik.


Az őszinteségnek is van határa
Mindenkinek másoktól eltérő ízlése és ingerküszöbe van, és minden egyes embernek más a viszonya a szexhez. Bár nincsenek univerzális illemszabályok az ágyban való viselkedést illetően, de vannak olyan kellemetlen női megnyilvánulások, melyek a legtöbb férfinél automatikusan kikapcsolják a szexuális radart. A verbális kommunikáció nagyon fontos a párkapcsolatban, és a visszacsatolások nélkülözhetetlenek a szexuális összehangolódáshoz. Ha két ember őszintén és gátlások nélkül kommunikál egymással, az közelebb hozza egymáshoz a feleket. A rossz időzítés, a tapintatlan vagy félreérthető szóbeli közlések azonban pillanatok alatt megölhetik a szenvedélyt, megsemmisítik a romantikus légkört, és feszültséget teremtenek a másik félben.

 

Csináljunk gyereket!
Abban a pillanatban, hogy az ágyban egyértelműen kifejezésre juttatod családalapítási terveidet, automatikusan tönkreteszed az egész estét, és ha szerencséd van, megúszod ennyivel. Néhány téma - különösen a gyermekvállalás - érzelmileg igencsak sikamlós ahhoz, hogy szeretkezés közben hozakodj elő vele. Ha arra célozgatsz az intim együttlét alatt, hogy szívesen látnád már a párodat leendő apukaként, egyenlő az érzelmi zsarolással. Az "áll vagy bukik" típusú párkapcsolati problémákat kizárólag semleges terepen szabad megvitatni, és sokkal célravezetőbb, ha mindehhez nyugodt és kulturált körülményeket teremtesz. Ha a szexet fegyverként használod, aláásod a másik bizalmát, és semmi nem tudja jobban megölni a férfi nemi vágyát, ha két menet között arról beszélsz, hogy anyuka akarsz lenni. Ez nemcsak bosszantó és idegesítő ebben a szituációban, hanem egyszerűen elfogadhatatlan is.

"Velem is pontosan ez történt. Négy éve élünk együtt a párommal, ám nem olyan régen hatalmasat veszekedtünk, aminek majdnem szakítás lett a vége. Korábban is szóba került köztünk a gyerektéma, és én mindig azt mondtam, hogy előbb saját otthont kell teremtenünk, és ráérünk még ezzel. Ne értsen félre senki, imádom a gyerekeket, és szeretnék egyszer majd én is apa lenni, de nem akarok erről beszélni, amikor épp szeretkezem a csajommal. Érthető, hogy teljesen kiakadtam, amikor a barátnőm megjelent szexi fehérneműben a hálószobában, aztán az arcomba vágta, hogy lassan kifut az időből és most akar gyereket tőlem. Nem tudom, hogy mikor változik meg a véleményem az egészről, de ha zsarolni kezd a babaprojekttel, én biztosan elhagyom."- Tamás, informatikus, 35 éves

Kész vagy már?
Először is szögezzük le: hova rohansz ahelyett, hogy élveznéd az együttlétet? Ha szex közben a napi bosszúságokon töröd a fejed, vagy unottan a plafont bámulod, és netán még az is eszedbe jut, hogy ráférne egy festés a mennyezetre, a legvisszataszítóbb dolgot teszed a másik ellen. Ha úgy érzed, nem vagy maximálisan ráhangolódva a szeretkezésre, válts olyan pózokra, amelyek során több inger éri a csiklódat, vagy használj síkosítót, hogy megakadályozd a hüvelyszárazságot. Partnered sürgetésével - különösen akkor, ha ezt bántó és durva hangnemben közlöd - biztosan megsérted az egóját, komoly sebeket ejtesz az önbecsülésén, ráadásul a merevedését is megszünteted. Ha semmiképp nem tudod átadni magad az együttlét örömeinek, inkább mondd el a párodnak őszintén, hogy most nem vagy megfelelő hangulatban. Ám ha tényleg egy maratoni versenynek fogod fel a szexet, és alig várod, hogy vége legyen, valószínűleg azt jelenti, hogy az illetővel nem vagytok egy hullámhosszon.

"Évekkel ezelőtt rajongója lettem egy híres írónőnek. Egy könyvbemutatója után írtam neki egy gratuláló levelet, és legnagyobb meglepetésemre szinte azonnal válaszolt. Hosszú hónapokon át írogattunk egymásnak, ami szép lassacskán átváltott egy szenvedélyes és erotikától túlfűtött titkos levelezésre. Nem hittem, hogy létezik szerelem első látásra, de amikor megláttam őt élőben, elöntött a félelem, mivel házas voltam, és nem akartam belebonyolódni még jobban a dologba. Akkoriban külföldön éltem már egy ideje, és ő egy alkalommal minden előzetes bejelentés nélkül ott állt az ajtóm előtt. Úgy estünk egymásnak, mint akik már hosszú évek óta csak erre várnak, és ez az okos, gyönyörű nő a legszebb pillanatban azt kérdezte tőlem, hogy mikor jutok a csúcsra. A kérdése hidegzuhanyként ért, és teljesen megsemmisített. Felöltöztem, és egyetlen szó nélkül kisétáltam az életéből." – Péter, kutató, 47 éves

Forrás: www.life.hu

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 2764 alkalommal Utoljára frissítve: 2012. november 10. szombat 13:54

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szex - Ajánló

  • tőzegáfonya


 

Szex - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.