Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. április 20., péntek van. Boldog névnapot Tivadar nevű olvasóinknak! Holnap Konrád és Zelmira napja lesz.

A szakítás leggyakoribb okai

Értékelés:
(0 szavazat)

A szakítás mögött számtalan ok húzódhat meg, viszont sokszor nem vesszük észre ezeket, és már csak a végkifejletet éljük meg. Tudd meg, mi minden vezethet a végső búcsúig, hogy még idejében változtatni tudj rajta!

 

Az érzés rabja
Sokan esnek abba a hibába, hogy nem is a másikba szerelmesek, hanem magába a szerelembe, mint érzésbe. Éppen ezért, amikor a kezdeti lángolás elmúlik, már nem látjuk olyannak a párunkat, mint amilyen a kezdetekben volt.

Ekkor gyakoriak a szakítások, viszont ha a partneredre is figyelsz, és nem csak magadra, akkor tudni fogod, valójában mihez is kötődsz inkább.

Elhanyagolás
Egy kapcsolat elején csak úgy lessük a másik kívánságait. Egy idő elteltével csak akkor csinálunk meg valamit, amikor kéri. Végül már nekünk áll feljebb, ha óhajtani mer a partnerünk valamit.

Amennyiben valaki idáig eljut, ott már baj van, hiszen ha szeretjük a másikat, akkor természetes, hogy segíteni szeretnénk neki és meglepni olykor egy finom reggelivel, vagy teával.

Érdektelenség
Az idő előrehaladtával természetes, hogy nem csacsogunk egymással annyit, mint az ismerkedési fázisban, de ez még nem jelenti azt, hogy egymás mellett kell ülni és nézni a TV-t, amikor van egy kis szabadidőtök.

Figyelj arra, hogy mindig érdeklődj párod munkája, hogyléte felől, akkor is, ha évek, évtizedek óta együtt vagytok. A törődés mindig fontos egy párkapcsolatban, függetlenül attól, hogy mióta tart.

Láncok között
Gyakran vezet szakításhoz az, ha a felek nem engednek egymásnak elég teret. Pedig mindenkinek szükség van arra, hogy olykor egyedül, vagy a barátaival lehessen.

Ezért nem jó taktika, ha rövid pórázon tartjuk szívszerelmünket, mivel akkor a kapcsolat olyan lesz, akár egy léggömb: minél erősebben szorítjuk, annál biztosabb, hogy egyszer csak kidurran és a darabjaira hullik.

Forrás: www.bien.hu

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 1095 alkalommal Utoljára frissítve: 2012. november 07. szerda 14:38

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szex - Ajánló

  • tőzegáfonya


 

Szex - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.