Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. január 21., vasárnap van. Boldog névnapot Ágnes nevű olvasóinknak! Holnap Vince és Artúr napja lesz.

Randikalauz online ismerkedéshez: mit tégy és mit ne?

Értékelés:
(0 szavazat)

Neten óvatosan ismerkedjünk, hangzik az örökké ismételgetett szabály. De ha mégis ebbe a szituációba sodor az élet, hogyan viselkedj, mikor találkozzatok személyesen, hogyan pattintsd le az illetőt, ha élőben nem szimpatikus Lássunk néhány tippet a netes ismerkedésekhez!


Jóból is megárt a sok
Annyira csábító, amikor tudod, hogy a szimpatikus fiú vagy lány üzije mindig ott vár az inboxodban, de ne hagyd, hogy minden szabadidődet ő töltse ki! Még nem része az életednek valójában, hát élj úgy, hogy ne hozzá igazítsd magad! Elég csak azután, hogy személyesen is megismerkedtetek, persze akkor is szánj időt más, hasznos dolgokra is!

 

Ne tervezgessetek hosszú távra, amíg nem láttátok és ismeritek egymást!
Nagyon romantikusnak tűnik, hogy egy fényképről szimpatikus idegennel úgy érzitek, egymásnak vagytok teremtve, csak úgy cikáznak az összeillő gondolataitok, már arról folyik a csevegés, hová mentek közösen nyaralni, kirándulni, ám amikor megpróbáltok élőben beszélgetni, valahogy olyan, mintha nem azt kaptátok volna, amit vártatok.

Ahogy telik az idő, úgy nőnek tudat alatt az elvárások is, tehát mindenképp tartsátok be a következő pontot!
Ne várjatok túl sokáig a találkával!
Ha túl hamar találkoztok, nem lesz alapja az egésznek, ha túl későn, nagyobb a csalódás esélye. Akkor érdemes összefutnotok személyesen is, ha:
 már eleget tudtok egymásról ahhoz, hogy beszédtémátok is legyen
 láttatok egymásról minimum 2-3 egész alakos, nem agyonretusált, nem túl régi fotót
 mindketten egyformán meg szeretnétek ismerni egymást és nem csak egyikőtök könyörgi ki a talit.

Gondosan válasszátok meg a helyszínt!
Mindenképp olyan helyet nevezzetek ki, ahol beszélgetni lehet, tehát mozi, zenés bár, olyan étterem, ahol egymáshoz közel helyezték el az asztalokat (ki kíváncsi a turbékolásra), ne adj' isten, valamelyikőtök otthona (túl korai) tabu!

Légy udvarias!
Még ha nem is az eseted az illető, akkor is szánj rá minimum fél-egy órát, elvégre mindketten azért jelentetek meg, hogy jobban megismerjétek egymást, erre pedig időt kell adni. A legjobb, ha két elfoglaltság közé vagy egy program elé ütemezed a randit, mert így tudni fogod, meddig kell jópofiskodnod. Ha szimpi az illető, akkor a második talin úgyis annyit lehettek együtt, amennyit szeretnétek.

Jó ötlet a dresscode
Általában úgyis megbeszélik a felek, ki mit fog viselni, mert úgy könnyebben kiszúrják egymást a tömegben. Kínos pillanatokat spórolhattok meg, ha lefektetitek, hogy játszósban, sportosan elegánsban vagy csiniben fogjátok tolni, ez természetesen függ attól is, hogy milyen helyre terveztétek a találkozót.

Forrás: www.neon.hu

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 774 alkalommal Utoljára frissítve: 2012. november 05. hétfő 13:27

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szex - Ajánló

  • tőzegáfonya


 

Szex - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.