Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. április 19., csütörtök van. Boldog névnapot Emma nevű olvasóinknak! Holnap Tivadar napja lesz.

Szerelemhozó varázslat, hogy karácsonyig rád találjon az igazi

Értékelés:
(0 szavazat)

Ha unod a hideg, magányos téli estéket, és szívesebben mennél korcsolyázni egy helyes és romantikus pasi oldalán, akkor vess be egy kis bűbájt! A hiedelem szerint, ha elvégzed a gyertyás varázslatot, néhány napon belül besétál az életedbe valaki, aki felpezsdíti a szerelmi életedet - így akár már karácsonyra szerelmes lehetsz.


Amire szükséged lesz:
egy piros színű gyertya
egy fehér színű gyertya
egy hamutál
papír, ceruza
egy zárható üveg

 

Fogd a papírt, és vágd tíz kisebb darabra, majd oszd a fecniket két kupacba. Ötre írj egy-egy olyan dolgot, amitől szeretnél megszabadulni, mert úgy érzed, nyugtalanságot okoznak az életedben, és nem hagyják, hogy teljes lélekkel egy új szerelemre koncentrálj. Bármit felírhatsz a papírra, legyenaz egy régi szerelem emléke, vagy a szorongás a matekjegyed miatt, de akár az is, hogy félénk vagy, vagy nehezen illeszkedsz be új emberek közé. Ez után a maradék öt papírfecnire írj fel öt olyan dolgot, amit elvársz az új szerelemtől. Itt is szabadjára engedheted a fantáziádat, írhatod azt, hogy például romantikus fiút szeretnél, de azt is, hogy izgalmat vagy stabilitást vársz az új kapcsolattól. Ha ezzel lekészültél, gyújtsd meg a fehér gyertyát - ez jelképezi a múltat és a lezárást. Egyesével gyújtsd meg azokat a fecniket, amikre a szerelmedet gátló dolgokat írtad, majd tedd őket a hamutálba, és hagyd ott őket elégni. Amikor az utolsót is a hamutálba tetted, a fehér gyertya lángjával gyújtsd meg a pirosat, majd a fehéret oltsd el.

A piros gyertya a szerelmet és a változást jelképezi: ennek a lángjában azokat a cetliket gyújtsd meg, amire az elvárásaidat írtad fel, majd ezeket is tedd a hamutálba és fújd el a gyertyát. Ha minden cetli elégett, a hamut öntsd egy zárható üvegedénybe, így a múlt és a jövő energiái megbékélnek egymással, és a helyes irányba terelik tovább az életedet. Az üveget tartsd a szobádban addig, amíg el nem jön a változás.

Fontos! Az égő gyertyát soha, egyetlen pillanatra se hagyd felügyelet nélkül, és ne is tedd könnyen éghető dolgok - terítő, függöny - közelében.

Forrás: www.femina.hu

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 1557 alkalommal Utoljára frissítve: 2013. november 25. hétfő 14:13

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szex - Ajánló

  • tőzegáfonya


 

Szex - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.