Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. január 20., szombat van. Boldog névnapot Fábián és Sebestyén nevű olvasóinknak! Holnap Ágnes napja lesz.

Kétféle férfi létezik

Értékelés:
(0 szavazat)

Kétféle férfi létezik; A "bonyolult", és a "normális". Mi történik akkor, ha két bonyolult ember összetalálkozik? Talán a 'zavartság' szóval lehet jellemezni, amely mindkét fél részéről jelen van. A nőt megzavarja az energia, ami a "bonyolult férfi" felől árad a nő felé. Az, amikor forr körülöttük a levegő, és bárhol vannak csakis egymás a cél.


"Bonyolult" az a nő, ha nem, ha ilyet érez, csakis egyszer, onnantól kezdve megváltozik az élete. Megváltoznak az igényei a férfiakkal szemben, de egy dolog nem változik; Minél többet és többet akar kapni abból a férfiból, aki ezt először megadta neki. A bonyolult férfi mellett nincs nyugodtság, annál több szenvedély / szenvedés. Ez teljesen kielégíti a "Bonyolult és furcsa" nő igényeit, mivel igényli a harcot, az érzelmeket. Nem nyugszik, amíg ezt meg nem kapja, még akkor sem, ha nem biztos, hogy eléri a célját. Az ösztön mindig is ott lesz benne, mert ez a típusú nő csak így lehet boldog.

 

Lássuk a másik példát; "Bonyolult és furcsa nő" kontra "viszonylag normális" ÁTLAGOS férfi. Az elsődleges cél itt is a boldogság elérése, aminek ebben a párosításban csekély az esélye. A "Bonyolult" nő nem tud kibontakozni, először megnyugszik, majd boldogtalanná válik a "viszonylag normális" ÁTLAGOS férfi jelenlétében. Ebben a kapcsolatban az érzelemmentesség, a teljes nyugodtság szótlanság, majd a teljes elhidegülés kap döntő szerepet. A nő hamar boldogtalanná válik majd egyszer, s mindenkorra menekülésbe kezd.
Sokak tapasztalatból mondják azt, hogy ha egyszer bonyolult nővel vagy férfival találjuk magunkat szemben onnantól kezdve a cél csak egy lesz, hogy egyszer majd mi is megtaláljuk a miénket..

Forrás: www.szexiskola.hu

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 2754 alkalommal Utoljára frissítve: 2012. október 26. péntek 09:50

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szex - Ajánló

  • tőzegáfonya


 

Szex - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.