Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. április 20., péntek van. Boldog névnapot Tivadar nevű olvasóinknak! Holnap Konrád és Zelmira napja lesz.

Öt szexpóz, amit imádnak a pasik

Értékelés:
(0 szavazat)

Már a Kámaszútra köztudott, hogy a szexpózok száma szinte végtelen. Mégis vannak olyan pozitúrák, melyek népszerűbbek lettek az idők során a többinél. Most azokat mutatjuk be, melyek egy amerikai közvélemény-kutatás szerint a férfiak kedvencei. Meglepőek is vannak közöttük!


A nő van felül
Biztosak vagyunk benne, hogy ha megkérdezed a barátodat, melyik a kedvenc szexpóza, elsőként ezt fogja mondani. A pasik imádják, ha a nő irányít, nekik pedig semmit nem kell tenniük, csak élvezni a gyönyörű női idomokat. Használd ki a lehetőséget, diktáld te a ritmust, tedd azt, ami neked jólesik. De a párod ne feledkezzen meg arról, hogy a két szabad kezével téged kényeztessen.

 

Misszionárius
Unalmas? Szokványos? Szó sincs róla! A misszionárius póz nem véletlenül olyan gyakori a párok között, hiszen ebben lehet a legjobban kommunikálni. A férfi irányít, viszont közvetlen közelről látjátok egymás reakcióit – és ez az, amit a pasik annyira szeretnek. Kapcsold fel a lámpát, és élvezzétek egymás látványát.

Fordított tehenészlány
A tökéletes póz, amely kombinálja az előző kettő előnyeit. Miközben a nő van felül és irányít, a férfi élvezi a látványt, melyet általában csak a kutyapózban tud. Még jobban megőrül a barátod, ha néha hátranézel a vállad fölött, miközben lovagolsz rajta. Tény, hogy ez szexpóz nem a romantikáról szól, de a férfiak éppen ezt szeretik benne.

Kutyapóz
Ha egy férfi hátulról közelít, igazi királynak érzi magát. Ebben a pózban kiszolgáltatott a nő, és a férfi ő szabhatja meg, milyen erős, sőt milyen mély a behatolás. Sok nő élvezi is a szerepet, de nagyon fontos a kommunikáció, mert előfordulhat, hogy a vad mozdulatok nem mindenkinek élvezetesek.

Állva
Lehet, hogy koncentrációt igényel, de a férfiak imádják az állva lezavart gyors meneteket. Mindegy, hogy a fal mellett, vagy a konyhaasztalon, a spontán szex az egyik nagy kedvencük.

Forrás: www.blikk.hu

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 3248 alkalommal Utoljára frissítve: 2012. október 24. szerda 14:40

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szex - Ajánló

  • tőzegáfonya


 

Szex - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.