Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. január 19., péntek van. Boldog névnapot Sára és Márió nevű olvasóinknak! Holnap Fábián és Sebestyén napja lesz.

Randevú előtti tippek férfiaknak

Értékelés:
(0 szavazat)
Sikerült! Ma este ott fogok ülni, szemben álmaim hölgyével! Az asztalt lefoglaltam, a pincért és a főszakácsot beavattam, rajtuk semmi sem múlik! Zsong a fejem, és gombóc van a torkomban! Az első benyomáson sok múlik! És milyen sokszor elszúrtam már…

Uraim! Csak semmi pánik! Az alábbiakból megtudhatják, hogyan is hódíthatják meg szívük hölgyét. A siker garantált!

Lazítson!
Az még hagyján, hogy az izgalomtól még a saját nevét is elfelejtette, végül is szerelmes valakibe. Ilyen helyzetben még a legbelevalóbbaknak is remeg a térdük. Lazítson már végre, hiszen nincs egyedül! Üdvözöljük a szerelmes férfiak táborában! A szerelem korábbi tapasztalatokkal rendelkező áldozatai képesek kezelni izgalmukat a randevú előtt, úgyhogy szinte élvezik a remegést, melyet az életöröm jelének neveznek. Tehát, joggingoljon egyet a parkban, közben olykor-olykor nézzen fel az égre, és gondoljon szíve választottjára! Meglátja, jókedvre derül! Tartózkodjon viszont az erős sportteljesítményektől, hiszen energiájára még szüksége lehet!

Ne sajnálja a vizet!
A randevú előtti tusolás magától értetődő. Ilyenkor tilos spórolni a vízzel! Nyissa ki teljesen a csapot, és adja meg a módját! Énekeljen, fújja a vizet, ahogy jólesik. Kissé furcsán hangzik, de higgye el, hatásos! A jó közérzet garantált.

Hadiállapot
Állandó harci készültségben kell lennie annak, aki hódítani akar! És hogyan is nyerhető meg egy ütközet? Csakis úgy, ha megvan a megfelelő stratégia. Még a megrögzött romantikusoknak is kockázatos lenne, ha pusztán az érzéseikre hallgatnának.
TIPP: gondolkodjon csak el arról, hogyan is „hálózhatná be” szíve hölgyét! A fantázia ilyenkor nem ismer határokat! Néhány alapszabály azonban mindenképpen be kell tartani:
Sohase adja fel!
Ne az autójával és a folyószámlaállásával akarjon imponálni!
Ne beszéljen túl sokat!
A nőknek szükségük van valakire, aki meghallgatja őket!
Ne játssza meg magát! A színlelés csak igen ritkán vezet eredményre.
A LEGFONTOSABB! Soha, de soha ne beszéljen elsőként a szexről!

Belső értékek
A hölgy természetesen sejti, hogy milyen típusú ember Ön, ellenkező esetben valószínűleg nem beszélt volna meg randevút. Igazi természete azonban még ismeretlen számára, s ez így érdekes, így van jól. A két ember közti szikra, mely az erotikát is lángra lobbantja, csak a lassú közeledéssel alakul ki. Ezért tanácsos átgondolnia, hogy első közös estéjükön mennyire „adja ki” magát a másiknak. A szerelmi vallomással is érdemes még várni!

Pillantás a tükörbe
Indulás előtt elengedhetetlen, hogy ne vessen még egy utolsó pillantást a tükörbe. Tényleg jól áll ez az öltöny! Fogadja el, és szeresse magát, ez önbizalmat ad! Ma este végül is hódítani akar! Ne feledje: ennek a találkozásnak valaki más is örül, aki éppoly izgatott, mint Ön!

Ha vacsora után hazajönnek?
Sose lehet tudni… Még egyszer nézze végig kritikus szemmel lakását, hogy minden rendben van-e! Természetesen az első találkozás általában nem lakáson végződik, de ha mégis? Ha otthon minden rendben van, az étteremben – ha eljött a megfelelő pillanat – sokkal oldottabban képes megkérdezni: „Talán ugorjunk fel hozzám?!”

Gondoljon a zenére is!
Egy hangulatos estéhez hozzátartozik a zene. Higgye el, szomszédja is megértő lesz, ha éppen a hangosabb zene illik a pillanathoz! Érdemes valami újjal próbálkozni, mely nem idézi fel a múltat, melyről senki és semmi nem jut eszébe, s mely pillanatnyi hangulatukhoz illik. Teljesen mindegy, hogy komoly- vagy könnyűzenéről van-e szó, a lényeg a vidámság, a hangulat.

Arcápolás férfiaknak!
Semmi szégyellnivaló nincs abban, ha egy férfi időnként törődik az arcbőrével. Attól még férfias marad! Szánjon randevú előtt némi időt magára! Kenjen fel az arcára egy maszkot, mely kezdetben krémszerű, hagyja 10 percig rajta – ezalatt megszárad –, majd mossa le! A különbség szemmel látható. A maszkban található hatóanyagok felfrissítik a bőrét.

A „nyerő” öltözék
Bizonyítsa be szíve hölgyének, hogy van stílusa! Öltözködése sok mindent elárul Önről. Lehet bármilyen derék férfiú, a megjelenés bizony sokat nyom a latba. Semmiképp se az első, keze ügyébe kerülő ruhadarabot vegye magára, hanem gondolja végig, mihez mi illik! Az biztos, hogy a feketéhez passzol valami tompa szín vagy a szürke. Zoknijának színe egyezzen meg cipője színével! Az első találkozáshoz ne kössön vidám mintás nyakkendőt! Jókedvét, humor iránti érzékét a másik enélkül is észreveszi.

Bajok vannak a melltartóval!
Sok férfinak gyűlik meg a baja első alkalommal a melltartóval! Szinte horrorszámba megy, hogy az első édes éjszakán szegény, türelmetlen férfi kénytelen letépni kedvese melltartóját, ami viszont a hölgynek nem tetszik. A legtapasztaltabb szeretővel is megtörténhetnek hasonló kínos esetek. Hiszen ahány melltartó, annyiféle! Egyszerűbb esetben a hölgy csak egy toppot visel, melytől még viszonylag könnyű megválni.
Az átlagos melltartók hátul nyithatók, óvatosan, lassan, egymás után kell kiakasztani a kapcsokat, majd a vállpántokat lassan a vállakon keresztül lehúzni.Vannak elöl nyíló melltartók is! Ilyenkor talán érdemes elfogadni a másik „segítség”-ét.

Az első csók
Néhány dolog már idejétmúltnak számít, s ez így is van rendjén. Ide tartozik az is, hogy a férfi az első randevún megpróbálja megcsókolni szíve hölgyét, s a nők erre titokban számítanak is! Létezik néhány trükk, mellyel a nők a másik tudtára adják: most már szabad a vásár! Íme:
„Mélyen a szemébe nézek, miközben lassan beszélek. Ez mindig hatásos!”
„Egyszerűen odahajolok hozzá, és szájon csókolom, majd várom a reakciót, mely ritkán visszautasító!”
„Egy meghitt pillanatban mélyen a szemébe nézek, ilyenkor még sohasem ütköztem ellenállásba!”


Forrás: Ideál Életmódmagazin

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 2670 alkalommal Utoljára frissítve: 2012. szeptember 25. kedd 09:23

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szex - Ajánló

  • tőzegáfonya


 

Szex - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.