Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. április 20., péntek van. Boldog névnapot Tivadar nevű olvasóinknak! Holnap Konrád és Zelmira napja lesz.

Egyéjszakás kalandok

Értékelés:
(0 szavazat)
Pár éve még úgy tűnt, az AIDS és a nemi betegségek terjedése elrettenti az embereket az egyéjszakás, alkalmi kapcsolatoktól – aztán kiderült, hogy mégsem, mert a kalandvágy és az elemi ösztönök képesek pillanatok alatt legyőzni az észérveket.


Attól persze, hogy pár óráig a világ rózsaszínnek és izgalmasnak tűnik, az alkalmi párkapcsolatok veszélyei megmaradnak, testi és lelki értelemben továbbra is leselkednek ránk.
A világon szinte mindenhol akadnak olyan férfiak, akik hobbiszerűen gyűjtik a női skalpokat. Mindenük a szex, az alkalmi szerelem, profi hódítók, vakmerők, merészek, mindaddig, amíg egészségesek és fiatalok. Partnereiket általában nappal szedik fel, s beosztják őket a hét különböző éjszakáira. Kerülik a prostituáltakat, a profikat, de előnyben részesítik a tapasztalatlan és kíváncsi lányokat, akiket „beavathatnak a szexuális titkokba”. Szex ügynökök is akadnak köztük, akik pornó filmekhez fotózáshoz hajtanak fel „felvilágosult” lányokat.

Modern Casanovák és Nanák
A modern Casanovák általában 25–50 év körüli férfiak, de népes táborukat gyarapítják azok a – bizonyításkényszerben szenvedő – fiatalabb fiúk is, akik minden lehetséges alkalmat megragadnak, hogy hanyatt dönthessenek egy lányt. Mindnyájan határtalan önbizalmuknak köszönhetik „sikereiket” – imádják a nőket, a nők egy része értékeli is az ilyen imádatot, s szívesen adja magát a sármos férfinak, ifjúnak. Aztán maguk is beleszoknak a gyakori partnerváltásba, keresik az újabb és újabb egyéjszakás kalandokat, s már-már afféle modern Nanaként kínálják nemiségüket, a testüket, melyre akár a húsra a legyek, gyülekeznek a férfiak. A hivatásosoktól csupán annyi választja el őket, hogy nem pénzt, hanem szerelmet és kielégítést várnak partnerüktől. Zola Nanája előtt fél Párizs férfijai hevertek, mindaddig, míg a lány himlőtől elcsúfított arca távozásra nem sarkalta őket. A modern egyéjszakás kalandok során a puha félhomály ellebbenése után kijózanítóan fájdalmas lehet a valóság, de akár érdekes, ingerküszöb-próbáló is.

Veszélyek és megoldások
Az egyéjszakás kalandokat a veszélyei teszik mássá, izgalmassá; a partner legtöbbször ismeretlen, nem tudhatunk róla semmit, sem azt, egészséges-e, sem azt, normális-e teljesen. A világ tele van szexuálisan aberrált emberekkel, főleg beteges szexualitású férfiakkal, akik akár életveszélyt is jelenthetnek alkalmi partnerük számára, mert például drogfüggők, kéjgyilkosok avagy szexmániásak, de az is lehet, hogy valamilyen fertőző kórban szenvednek, melyről talán maguk sem tudnak. Nemcsak a szexuális úton terjedő betegségek, például az újra „divatos” szifilisz vagy kankó lehetnek veszélyesek, hanem többek közt a nyállal is terjedő HIV-vírus, a gyomorfekélyt és elsavasodást okozó helicobacter, az afták és herpeszek, de a méhnyakrákot kiváltó human papillomavírus és egyebek is: férgek, tetvek. A kórokozók többsége ellen óvszerekkel nem lehet védekezni, valamilyen fertőzés biztosan védhető, ezért használjuk mindenképen, hogy ha teljesen ismeretlen partnerrel folytatunk szexuális kapcsolatot. Sokszor nem csak testi, de lelki betegségeket is össze lehet szedni egy-egy alkalmi kaland után, például, ha a szeretkezés megalázó és kiábrándító.
Az alkalmi kapcsolatok a nők számára ritkán hozzák el az áhított gyönyört, a boldogságot pedig biztosan nem, hiszen ennek átélése csak egy állandó, őket ismerő, szerető és tisztelő partnerrel lehetséges. A nők genetikailag és lelkileg az anyaságra predesztináltak, s bár az alkalmi párkapcsolat nyomán is teherbe eshetnek, ezt a lehetőséget érthetően minden fogékony nő igyekszik elkerülni.

Vészhelyzetben
A lehetséges, de nem kívánt terhesség megelőzéséhez nyújtanak segítséget a 72 órán belül bevehető sürgősségi fogamzásgátló tabletták, melyek felírásához nőgyógyász vagy más orvos szükséges. Az abortuszok megelőzése érdekében érdemes az országból bárhonnan elérhető, nonstop működő Sürgősségi Fogamzásgátló Ambulanciát felhívni a 06-30-30-30-456-os telefonszámon, mert itt nem csak hasznos tanácsokkal látják el a rászorulót, de az elérhető ügyeletes nőgyógyászati ambulancia kilétéről is informálnak.

Váczi Gábor

Forrás: Ideál Életmódmagazin

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 2921 alkalommal Utoljára frissítve: 2012. szeptember 12. szerda 08:32

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szex - Ajánló

  • tőzegáfonya


 

Szex - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.