Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. április 24., kedd van. Boldog névnapot György nevű olvasóinknak! Holnap Márk napja lesz.

A "hoki" szabályai

Értékelés:
(3 szavazat)
Csupán két mondatot idézek a hozzám érkező levelekből: „Nagyon ciki, hogy túl korán, úgy 20 másodperc alatt elmegyek…”; „Képtelen vagyok kielégíteni a barátnőmet, mert túl gyors vagyok!” – Kérem, segítsen! Hát akkor most egy kalap alatt megpróbálok valamennyi érintettnek segítséget nyújtani, mégpedig a „hokizás” szabályainak taglalásával.

Jelen esetben a fiúk/férfiak önkielégítéséről, azaz a maszturbálásáról szeretnék szólni, amit ők, maguk közt csak „hokizás”-ként emlegetnek. Nos, ez az a tevékenység, ami segíthet abban, hogy megtanulják késleltetni a magömlésüket. Rosszul rögzült szokás Az erősebb nem képviselői közül többen is szívesen mesélnek, dicsekszenek „híres” hódításaikkal, arról azonban mélyen hallgatnak, ha nem sikerül kielégíteniük a partnernőjüket. Pedig sokuk küzd ezzel a gonddal! Miért? Mert rosszul maszturbáltak, rosszul rögzültek a szokásaik.
Ezért kell ennek a szabályait – már csak a nők miatt is! – rögzíteni, újra megtanulni. A szabály, az szabály! Nézzük hát a „hokizás” szabályait!
  • Először is vegyen elő egy órát, és annak figyelembevételével végezze a műveletet!
  • Ne állítsa csörgőre a vekkert, merd baja lehet belőle – képzelje el, milyen ciki lenne, ha a magömlése összekötődne az óracsörgéssel, és úgy járna, mint a Pavlov kutyája. – de azért fél szemmel figyeljen rá!
  • Ne akarjon gyorsan végezni, az időhúzás a lényeg!
  • Ez nem verseny, hanem élvezet!
  • Addig gyakoroljon, amíg a szerszám legalább fél óráig alkalmas zászlórúdnak!Ez az eredmény ugyanis már esélyt ad arra, hogy legalább 15 percig szeretkezni tudjon egy nővel. Az nem rossz! Akik ennél jóval több időről számolnak be, azok vagy ejakuláció-retardata betegségben szenvednek, vagy túl jó fantáziával megáldott háryjánosok. A rendszeres és kitartó gyakorlás meghozza a kívánt eredményt! Ám az, aki gyakorlás ellenére, ugyanolyan gyors marad, keressen fel szexológust! Ha jó szakembert választ, uroszexológiai kivizsgálásra is el fogja küldeni.


A legfőbb nemi szerv

Persze a felvázoltak csak a dolog technikai részét képezik. Nem hagyhatók figyelmen kívül azok az esetek sem, amikor csak bizonyos hölggyel fordul elő a korai „elmenetel”. Ez azt jelenti, hogy az idő előtti magömlés partnerspecifikus. Az érintetteknek azzal van nagyobb esélyük a „balesetre”, akinél produkálni akarnak, akinél különösen jók akarnak lenni, akit jobban szeretnek. Miért van ez így? Nos, ne feledjük, a legfőbb nemi szerv az agy, azaz a gondolat és az érzelmek! Az ember a lába között csak a megvalósító szerkezetet hordja.


Forrás: Ideál Életmódmagazin

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 13337 alkalommal Utoljára frissítve: 2012. augusztus 02. csütörtök 13:24

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szex - Ajánló

  • tőzegáfonya


 

Szex - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.