Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. március 17., szombat van. Boldog névnapot Gertrúd és Patrik nevű olvasóinknak! Holnap Sándor és Ede napja lesz.

"Igaz barátok és barátnők" segítségnyújtása

Értékelés:
(0 szavazat)
„Van egy-két nagyon jó barátnőm, aki életem minden gondjáról, intimitásáról tud. Én is hasonlóan az övékről. Eddig meg is bíztam bennük, mostanában azonban történtek fura dolgok. A férjem telefonjában a legjobb barátnőmtől jövő, félreérthetetlen SMS-eket találtam. Egyikük sem szól a dologról semmit! Én meg tehetetlen vagyok, nem tudom, mit is tegyek. Hiszen mindketten fontosak nekem, de vajon ki csap be jobban?” – kérdezi Ágnes, a 35 éves fiatalasszony


Nagyon fontos szerep jut a barátságoknak, különösen ebben a hűvösödő, elidegenedő világban, ahol a hajtás, a mindennapi stressz feloldást kíván. A barátnői viszony azonban valahol a mélyben teljesen más, mint a férfiak barátsága.

A férfiak társat, segítőt keresnek a barátban, akire bármiben számíthatnak, akivel el lehet ütni az időt, hasznos eszmecserék folytathatók. De a legjobb barátok is csak nagyon ritkán öntik ki a szívüket egymás előtt, az érzéseikről, az intimitásokról, a problémáikról ritkán beszélnek. Ugyanis egy férfi még a barátainak is inkább csak dicsekedni akar, kérkedni, virtuskodni, a bajait, a gyengéit, a fájdalmait elhallgatja.

A nők esetében ez teljesen másképpen van. A nők önmaguk tükörképét keresik a barátnőben. Olyat, aki nagyjából olyan, mint ő, tehát a másikban is egy kicsit önmagát keresi. De mindenképpen – az esetleges másságban is – nagyon fontos, hogy egyetértsen vele, hasonló vagy teljesen azonos legyen az értékrendjük. A nők a lehető legintimebb problémájukat is megosztják a barátnőikkel, elmondják fájdalmaikat, hangosan gondolkoznak, kibeszélik magukból mindazt, ami nyomja a lelküket. Hajlamosak arra, hogy párjukat, férjüket is kibeszéljék, elmondják legféltettebb, legintimebb titkaikat is egymásnak.

Ez a legveszélyesebb momentum! Ugyanis a barátnők ezeket az információkat begyűjtik, elraktározzák, s a lehető legváratlanabb pillanatban képesek visszaélni vele. Akkor csapnak le a barátnőre, amikor az leginkább fáj neki, visszamondják az információt arra illetéktelennek, vagy felhasználva a hallottakat, a lehető legszakszerűbben elcsábítják a barátnő férjét, partnerét. Hiszen mindent tudnak róla! Nincs az a férfi, akiről előre ennyi intimitást lehetne tudni, mint a barátnő férje!

Nézzük néhány példával!
Középkorú nő válás után, sebeit nyaldosva viszonylag gyorsan megtalálta új párját. Persze, abban az életkorban már sokkal nehezebb az alkalmazkodás, mint fiatalon, s a kapcsolat nem felhőtlenül alakult. A nő barátnője az első pillanattól végigkísérte a kapcsolat alakulását, s mivel neki nem sikerült ugyanilyen fix partnerre szert tenni, módszeresen elkezdte elhalászni a barátnő párját. Ismerte a leggyengébb pillanatokat s a férfi gyengéit. Akkor csalogatta a férfit az ágyába, amikor annak partnere a lehető leggyengébb állapotban volt, elvesztette az anyját, az anyagi biztonságát és magabiztosságát. A lehető legaljasabb módszer!

Szexben viszonylag nyitott házaspár élete felfrissítésére abban gondolkozott, hogy kipróbálják a mások által sokat emlegetett hármasokat. Közös megegyezéssel először nőt, majd férfit vontak be, hogy kipróbálják az izgalmas játékot. Mindketten a szűkebb baráti körből kerültek ki, s mindketten függetlenek voltak. (Fokozott veszélyhelyzetet jelent a független vagy elvált barátnő!) A férfivel nem volt gond, értette a szerepét. A nő viszont a hármas szeretkezések után a párosra is igényt tartott. A feleségtől, a barátnőtől pontosan tudta, hogy ki, mikor, hol van, s a barátnői évek alatt megszerzett intim információkat felhasználta arra, hogy a férjet magához édesgesse. Végleg megkaparintania ugyan nem sikerült, de a házasság aláásásában nagy szerepet játszott.

Békés, bár nem hűséges házasságban élt egy pár, s nevelték kamaszkorú gyermekeiket. A nő szexben hűvösebb volt, a férfi néha görbe utakon járt, de felesége elhagyását nem tervezte. Egyszer egy gyengébb pillanatában azon kapta magát, hogy a felesége legjobb barátnője fűzi őt, aki mindent tudott a házaspár életéről, teljes betekintése volt a legintimebb részletekbe is. Tökéletesen felhasználta az információkat, s végleg megszerezte magának a férjet, szétszedve ezzel a családot. Igaz ugyan, hogy ő már eddig is három férjtől három gyermeket nevelt, de totális sikernek könyvelte el a férfi megszerzését.

A barátságra szükség van. A bizalomra is. De csak óvatosan!

Forrás: Ideál Életmódmagazin

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 1535 alkalommal Utoljára frissítve: 2012. augusztus 30. csütörtök 08:05

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szex - Ajánló

  • tőzegáfonya


 

Szex - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.