Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. január 19., péntek van. Boldog névnapot Sára és Márió nevű olvasóinknak! Holnap Fábián és Sebestyén napja lesz.

A hiúságról

Értékelés:
(0 szavazat)
„Nem merek levetkőzni a fiúm előtt, mert túl kicsi a mellem. Ruhában ez nem látszik, a divatos melltartókkal jól tudom palástolni, de amint meg kellene mutatni magam, úgy érzem, tiszta lebukás!” – panaszkodik levelében egy tinilány. „Nem merek ismerkedni a lányokkal. Elég rossz körülmények között élünk anyámmal, nem tudok úgy öltözködni, ahogy a többiek.
Nincs pénzünk jó cuccokra, ami menő, amire felfigyelnek a csajok. Tiszta ciki!” – írja egy tizenéves srác. Az első probléma ősrégi, a második kissé új keletű. De mindkettő ugyanarról szól: a hiúságról – csak a lány esete pszichés eredetű, a fiúé pedig szociális. De nagyon jellemzi korunkat s a tinik gondolkozását.

Higgyétek el, nem a külső adja egy fiatal értékét és vonzerejét, legyen szó akár vetkőzésről, akár öltözködésről! Számít, ki hogyan néz ki, de nem úgy, ahogyan gondoljátok! A „jól kinéző” legyen ápolt és harmonikus önmagával! Nem számít, hogy mekkora a lány melle! Olyan nő még úgysem született, aki a mellével tökéletesen elégedett lett volna. Ha a fiúnak túl fontos ez a kérdés, s nagyobbakra vágyik – cseréld le a fiút! Nem érdemel meg téged. A tapasztalatom viszont éppen az ellenkezője: nem a fiúkat szokta ez a kérdés annyira izgatni, hogy szakítanának, hanem a lányok rögeszméjévé válik.

Az öltözködés ma túl nagy hangsúlyt kap. Akkor is lehetsz vonzó, ha a naci feneke nem a térdedet csapkodja, ha a pulcsid normálméretű s a cipőd talpa nem félméteres mocsárjáró. Én inkább mindenkit óvnék a túlzásoktól, mert olykor nevetséges, s mikor középkorú leszel, a gyerekeid, az unokáid úgy fognak majd kinevetni a fényképeid láttán, mint ahogy te teszed ezt a nagyapád képével, aki a hatvanas években csőnadrágot hordott és hülyegyerek-frizurát.
Ne feledd! A ruha és maga a tested, a bőröd is csak csomagolás! Eltakarja a lényeget, ami Te vagy! A személyed, az érzéseid, a tulajdonságaid, a modorod, a jókedélyed, a szeretetvágyad és a szeretni tudásod. A belső éned átsugárzik a bőrödön, a ruhádon. Ne hagyd, hogy a csomagolás eltakarja, és meghatározza a benne rejlő lényeget! A konyakos meggy a papírstanecliben is az egyik legjobb, legfinomabb csoki és konyakos meggy marad. De el lehet adni „kutyaszart” is konyakos meggyes aranypapírba csomagolva. Te melyik akarsz lenni?

Forrás: Ideál Életmódmagazin

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 1679 alkalommal Utoljára frissítve: 2012. augusztus 02. csütörtök 13:28

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szex - Ajánló

  • tőzegáfonya


 

Szex - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.