Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. március 17., szombat van. Boldog névnapot Gertrúd és Patrik nevű olvasóinknak! Holnap Sándor és Ede napja lesz.

A férfiaknak is lehetnek orgazmusproblémáik!

Értékelés:
(0 szavazat)
Kínos, hogy az utóbbi időben többször is úgy maradt abba a szeretkezésünk a feleségemmel, hogy én bármennyire is szerettem volna – s úgymond, állt is a zászló –, nem tudtam kielégülni. Tudni szeretném, mi lehet ennek az oka, hiszen módfelett kínos?! V. T.


Bármennyire is meglepően hangozhat, de a férfiaknak sem mindig van orgazmusuk!
Még akkor sem, ha náluk ez automatikus, míg a nőknél tanult folyamat az orgazmus, aminek gyökerei a kamaszkorba nyúlnak vissza. Az első éjszakai magömlésnél a fiúknak azonnal orgazmusuk van, ezért is maszturbálnak utána oly lelkesen. Így kerülhetett a köztudatba, hogy a férfiaknál minden magömlés orgazmussal is jár. És ez igaz is – amíg fiatal az illető! Ám már a huszonéves kor elején, de legkésőbb a harmincéves kora körül a férfiaknál is „méltóztatik” kettéválni a folyamat. Azaz: lehet valakinek magömlése orgazmus nélkül, és lehet orgazmusa magömlés nélkül!

Cirádás lelkek „veszélyeztetettek”
Sajnos idevonatkozó szakirodalmat alig találni, s csak néhány érzékeny lelkű férfi beszélt erről a rendelőmben halkan, szégyenkezve. Ugyanis minél érzékenyebb egy férfi, minél sérülékenyebb a lelke, vagy minél inkább korán kiélt, annál nagyobb esélye van a magömlés és a kéjérzet szétválására. Először alig veszi észre az eltérést. Aztán kezd feltűnni neki, hogy a nemes szerve megadta magát, már-már attól tart, hogy potenciazavara van, míg rájön, hogy „elment” úgy, hogy észre sem vette. Úgymond: „elsettenkedett”… Ez a bizonyíték arra, hogy az orgazmus elmaradt.
Ugyanakkor vannak férfiak, akik a szex magasiskolája szerint megtanulták a magömlésüket szabályozni, és sorozatos orgazmust képesek átélni anélkül, hogy a magömlésük bekövetkezett volna. Ilyenkor a tűzijátékot jelentősen késleltetik, és nem lemondanak róla!

Egy kis oknyomozás
A kéj elmaradása mögött több ok is állhat, például a partner iránti csökkent érdeklődés. Már a vágy sem elég erős, habár áll a zászló rendesen. De valami fel nem dolgozott, ki nem beszélt sértettség is húzódhat a háttérben. Esetleg az érintett fejében egy másik nő jár, avagy már túlságosan megszokta a partnerét. Az sem kizárt, hogy a munkahelyi problémák, a stressz okozza a kéj elmaradását, ám ez – s talán megnyugtatja Önt – még mindig egyszerűbb, mint a merevedési probléma.

A férfi dicsekszik
A férfiak egymás közt sem szoktak panaszkodni. Hallották már bármelyik férfi társuktól, barátjuktól, hogy csütörtököt mondott? Eldicsekedett azzal, hogy már megint nem sikerült kielégítenie a párját? Beszélt arról, hogy hónapok óta nem volt orgazmusa, pedig szinte mindennap szeretkezik? Vagy arról, hogy korai magömlése van?
Egészen biztos vagyok abban, hogy míg a panaszokból szinte semmit, a jellegzetes dicsekvésekből annál többet hallhattak! Ugyanis a férfiak fordítva működnek, mint a nők. Nem szeretik megmutatni a gyengeségüket, s erősségükkel dicsekednek akkor is, ha nincs.

Forrás: Ideál Életmódmagazin

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 977 alkalommal Utoljára frissítve: 2012. augusztus 16. csütörtök 09:12

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szex - Ajánló

  • tőzegáfonya


 

Szex - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.