Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. március 23., péntek van. Boldog névnapot Emőke nevű olvasóinknak! Holnap Gábor és Karina napja lesz.

Az orális szex szex valójában?

Értékelés:
(0 szavazat)
Szex vagy nem szex?
Amennyiben a szex a felfogásunk szerint mindenképpen egy közösüléssel járó folyamat, akkor a válasz valóban nem, ha viszont minden olyan tevékenység szex, amely a nemi szervek stimulálásával az orgazmust előidézi, akkor a válasz igen.


Az orális szex a fiatalok körében különösen kedvelt, hiszen ezzel, ezekkel a módszerekkel nem veszíti el a lány a szüzességét (legalábbis a hagyományos értelemben véve nem), nem esik teherbe, sőt még az óvszer, vagy a fogamzásgátló dobozát sem kell rejtegetni a szülők elől.

Azt azonban kevesen tudják, hogy bár teherbe esni így lehetetlen, és a HIV fertőzés esélyei is nagyon alacsonyak, egyéb nemi betegségek viszont könnyedén átadhatóak. Ez utóbbiak között van a herpesz, a gonorrhea, a clamidia, és még sok egyéb, úgyhogy bár a terhesség ki van lőve sok egyéb nem kívánt vendég azért még bekopogtathat!

Forrás: www.medipress.hu

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 1308 alkalommal Utoljára frissítve: 2012. augusztus 14. kedd 14:12

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szex - Ajánló

  • tőzegáfonya


 

Szex - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.