Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. március 20., kedd van. Boldog névnapot Klaudia nevű olvasóinknak! Holnap Benedek napja lesz.

Erotikus hangok

Értékelés:
(3 szavazat)
Nem a sóhajtásokról, nem a szeretkezés közben kibocsátott hangokról van szó, hanem a természetellenes hang-erotikáról, a telefonszexről és a természetes hanghordozás erotikus kisugárzásáról. Sőt, létezik egy ehhez kapcsolódó perverzitás is: az auditív perverz, aki kizárólag bizonyos ember(ek) hangjára tud beindulni.


Tárcsázott gyönyör
A hirdetések között egyre több a hivatásosok magakelletése, a sok pénzért megszerezhető, veszélytelennek ígérkező, csupán hangokra és vizuális képességekre, fantáziára hagyatkozó telefonszex-ajánlat. Gyönyörű, felkínálkozó női testek fotói mellett díszelegnek a telefonszámok, s egy-egy közönséges, durván megfogalmazott vagy obszcén mondat jelzi, hogy a hívó milyen szolgáltatásra számíthat. A tárcsázó pedig azzal a fix meggyőződéssel hívja a számot, hogy a fotón feltüntetett erotikus szépséggel beszél, s gyakran még azt is elhiszi, hogy a szám akár Amerikában is csörög.

Sokan nem gondolták (főleg a fiús szülők és telefontulajdonos nagyszülők nem), hogy ezek a szolgáltatások ilyen népszerűek lesznek. Azt hitték, hogy szerény és visszahúzódó, jól nevelt kisfiuk, unokájuk bizonyára sohasem hívna fel ilyen szolgáltatást, ám a kifizethetetlenné duzzadt telefonszámlák tanúskodnak ennek az ellenkezőjéről. Míg az ősök értetlenkednek, a dolog szakmai szempontból teljesen érthető, ugyanis elsősorban a jól nevelt, visszafogott, visszahúzódó, az életben gátlásos vagy éppen nagyon is perverz férfiak szorulnak rá a kéjkielégítés ezen költséges formájára. Aki feltalálja magát, talpraesett, jó kapcsolatteremtő képességű, az nem elégszik meg a teste helyett a fantáziája kielégítésével, s nagyon jól tudja, hogy a maszturbáció – ha feszültség levezetésnek jó is – nem egyenértékű a valós szeretkezéssel. Nagyjából ugyanez érvényes az egyre kevésbé népszerű peep-show-k közönségére is.

Ki liheg a vonal végén?
Azt már tudjuk, ki tárcsáz: a gátlásos, a perverz, a kíváncsi tini. De ki az a kéjenc hölgy a vonal végén? Nem tudni biztosan, de egy biztos: nem az, akit a hirdetés fotóján látni. Azok ugyanis profi fotók, a vonal végén pedig profi (vagy olykor még az sem) „szinkronszínészek” ülnek. Lehet, hogy farmerban, pólóban, loncsos hajjal, festetlenül liheg kéjt színlelve a hívó fülébe, eljátszva a mozdulatokat, felerősítve a hangokat, biztatva a telefonálót, s minél tovább fenntartva a vonalat. Ha ügyes, ez a csalás nem derül ki. Lehet, hogy gondozatlan külsejű, sőt az is, hogy az erotikus, fiatalos hang mögött idősebb, elhízott házvezetőnő, vagy takarítónő rejtőzik. A hang-kurvák ugyanis valós szolgáltatást nem adnak, tehát nem is tartják magukat kurvának. Csak színésznek, aki jó pénzért dolgozik, s ennyiért bárki lihegne… Teljesen más műfaj valódi szex szolgáltatást adni, vagy hangban, fantáziában kielégíteni valakit.
Meglehet, hogy aki a vonal végén van, a valós életben ugyanolyan gátlásos, mint a hívó. De a hangjával bátor és hódító, mint a lovagja. Ha gátlástalan és csinos, talán több pénzért az igazi prostitúciót választja. Ha meg már kiöregedett, s kellemes a hangja, fantáziája megmaradt, újból a mikrofon mögé ülhet.
Felmerülhet bennünk a kérdés: nem hasonlít ez egy kicsit a cyberszexre, vagy az SMS-szerelemre, a chatelésre vagy az e-mailben történő udvarlásra? De bizony óriási a hasonlatosság! A személytelenség mögé bújva sokkal jobban előjönnek a titkos vágyak, bátrabban megnyilvánulnak a személyek. Még az sem biztos, hogy egy-egy női név mögött valóban nő rejtőzik!

Tipikusan nőies és tipikusan férfias hangok

Azt hihetnénk, hogy a hangok tekintetében nem létezik tipizálás, mindenkire más hang hat az erotika szempontjából. Nagyjából igaz is az állítás, mégis vannak tipikus hanghordozások.

A női erotikus hanghordozást illetően bizonyára más az ízlés Amerikában és Kínában, mint az olaszoknál, vagy nálunk. Az amerikaiak szeretik a (nekünk) kellemetlen, csipogós fejhangú nőket, a butuskát, a leigázhatót, akikről a szőke nős viccek szólnak. A kínaiak nyelve eleve ilyen hangokból áll, ki tudja, náluk milyen változat vált ki különös hatásokat? Az olasz nők zöme hadar és rekedt, mint aki az egész életét végigkiabálta, ezért a babásan csicsergő Chicciolina-típus arat. Nálunk meg a bársonyosan meleg, közepes hangfekvésű, de inkább kissé mélyebb hangszín az, amely suttogósra fogva gerjedelmet kelt a férfiakban. A csipogótól és a búgótól a magyarok frászt kapnának.

Ritkább ugyan a férfi-hangszolgáltatás, de nem szabad szó nélkül hagyni az erotikus férfihangokat sem. Mindenütt a világon leginkább a mély, kellemesen bársonyos férfihang hódít. A robotszerűen durva, mély hang, mint pl. Stallonéé, már más képzeteket kelt. A rekedt félelmet gerjeszt, a magas fejhang meg nevetséges, a nyafogós „buzis”, a pösze férfi meg komolytalan. És mindenki véleménye, ízlése ezektől a részletektől lehet merőben eltérő is.

Az auditív perverz

Ritka perverzió, de annál kellemetlenebb. Vannak bátortalan férfiak – főleg férfiak! –, akik egy-egy nő hangjára indulnak be. Talán a külseje nem is tetszik nekik, a kívánatos hanghoz esetleg más külsőt képzelve gyönyört találnak a hangban. Ők a telefonon hívogatók, akik addig tartják szóval a hívott felet, míg ők maguk (önmagukkal) nem végeztek. Ártatlannak tűnik a dolog, de gyakran zaklatók. Nehéz őket lerázni, de a legjobb módszer, ha egyszer mély hangon beleszól a férj (vagy más férfipartner) is.

Forrás: Ideál Életmódmagazin

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 5362 alkalommal Utoljára frissítve: 2012. augusztus 10. péntek 09:56

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szex - Ajánló

  • tőzegáfonya


 

Szex - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.