Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. március 17., szombat van. Boldog névnapot Gertrúd és Patrik nevű olvasóinknak! Holnap Sándor és Ede napja lesz.

Szexbillentyűzet férfiakon

Értékelés:
(1 szavazat)
A férfi a talpától a feje búbjáig szerelemre termett, izgatható. Olyan a teste, mint a komputerbillentyűzet: bármelyik gombot lenyomjuk rajta, történik vele valami. A legokosabb nők igyekeznek megtanulni játszani a férfi testén, - ahogy a férfiak a nők testén - hogy az együttlétek a legjobbak lehessenek.

"Példát vehetnénk az ázsiai lányoktól, asszonyoktól, akik a Tantra és a Káma Szútra tanításain nevelkedve mindig végig járják a szerelmi művészet hullámvasútját, és nem állnak le az első kanyar után" - mondja Christine Baumann aacheni szexuál-pszichológus, a Partnermasszázs c. sikerkönyv szerzője. A simogató szex például a hetedik mennyországba repítheti az erotikusan harmonizáló párt. A férfi testét nyolcvanezer, szerfölött érzékeny, és hatszáznegyvenezer, nem annyira érzékeny idegszál hálózza be, ekként a legfontosabb érintésre is képes válaszolni. Az erogén övezeteit pedig olyan tékozló nagyvonalúsággal áldotta meg a természet érzőideg-végződésekkel, hogy a leheletfinom csókra is gerjedelemre támadhat.

A bonyolult férfitest
Már bakfis lány is tudja, hogy a férfi a nemi szerve érintésével tűzbe hozható. Mire azonban házasok lesznek, szinte elfelejtik, amit kamaszként még tudtak, vagyis hogy a férfi teste bonyolultabb, mint egy pénisz működése. A férfi szexbillentyűzetének megszólaltatásához nem kell az egész testén játszani. Minden férfinak megvan a maga személyesen legszexisebb pontja, tájéka. Miként az okos és tapintatos férfi igyekszik kímélni partnernője legérzékenyebb (sikítós) pontjait, akként a nőnek is ezt kell tennie, ha lehet, még nagyobb körültekintéssel, mert a férfi bizony meglehetősen szégyenlős kisfiú is, és zavarba jön, ha "rajtakapják" milyen kéjes izgalomba jön, ha mondjuk a köldöke alatt egy centivel simogatják, vagy a nagy lábujjának a begyét, netán a lapockája közepét érintik. Az is előfordulhat, hogy ő maga sem tudott mindeddig erről a vágyközpontról, arról, hogy e kis felület izgatása "beélesíti". S hogy miért nem tudta? Mert eddig senki sem nyúlt hozzá olyan finoman.

Zongorafutamok az érzékek billentyűin
Játssz a pasid testén, összpontosíts arra, milyen helyzetekben ernyed el vagy éri áramütés, mikor vesz nagy lélegzetet, mikor sóhajt vagy nyög alig hallhatóan, mikor következik be a pillanat, amikor teljesen kinyílik és játékszerré válik. Az erotikus masszázs igazi művésznői kicsit kukkolók is. Ébren figyelik, hogy partnerük mikor olvad el cirógatás közben. Érdemes figyelni a férfi bőrének színeváltozását, amikor megjelennek a piros foltok, amikor az erek duzzadnak a vérnyomás növekedés miatt, és amikor a férfi már alig-alig tudja türtőztetni magát. További jelek: táguló pórusok, égnek meredő szőrszálak, kemény mellbimbó. Persze a leglátványosabb a nemi szerv növekedése. Ilyen helyzetben a hetvenet verő szív ritmusa akár száznyolcvanra is gyorsulhat, a hasfal lehűl a légzés szaporábbá válik. Az erotikus masszázs egyébként nem csupán szenvedélyes izgalomba hozhatja a férfit, hanem el is ernyesztheti.

Fürödjünk együtt!
A partnermasszázs eszményi bevezetője a közös fürdés, miközben a jótékony meleg víz oldja a feszültséget. Fontos, hogy a kapcsolat egy pillanatra se szakadjon meg a férfi testével, mert akkor elszállhat a vágyáram. A szenvedély koncertjének leghatásosabb zeneszerszáma a női test. A szerelem tudományában és gyakorlatában otthonos francia nők előnyben részesítik a póklábat. Ennek lényege; a férfitest szőrrel borított felületeinek érintésmentes borzolása. A jég is segíthet: a lehűtött ajak is tűzbe hozhatja az erogén zónákat. Vagy az a hét módszer, amelyet Kim Basinger és Mickey Rourke a 9 és fél hét című filmben alkalmazott. Csurgass mézet, tejszínt, pezsgőt vagy likőrt a férfi testére és tegyél eleget a kívánságainak!

Forrás: www.szexiskola.hu

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 1356 alkalommal Utoljára frissítve: 2012. augusztus 09. csütörtök 08:23

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szex - Ajánló

  • tőzegáfonya


 

Szex - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.