Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. március 19., hétfő van. Boldog névnapot József és Bánk nevű olvasóinknak! Holnap Klaudia napja lesz.

Varázslatos erotikus játékok

Értékelés:
(1 szavazat)
Amikor két ember szenvedélyes érzéseket táplál egymás iránt, bármit megtehetnek az ágyban és mesés élményekben lesz részük. A jó szeretkezés kulcsa a játékosság, mivel amikor két szerelmes egymásra talál, képesek ismét gyermekké válni egymás társaságában. A spontán szex tehát a játékról szól.

Mámorító kezek
Az egymás megmosdatása, szappanozása intim, érzéki cselekvés, és nagyszerű előjáték is egyben. Izgató hatása határtalan, ezért érdemes kipróbálni egy kis közös fürdőzést, amikor gyengéden megmossátok egymás haját. Miután kiszálltatok a kádból, üljetek egy tükör elé, és hagyd, hogy a kedvesed gyengéden kifésülje vizes fürtjeidet. Ne siessetek, hiszen a fésülés önmagában is erotikus impulzusokat küld a nyak és a gerinc irányába. Segíthetsz a pasinak megborotválkozni úgy, hogy érzékien bekened borotvahabbal, leborotválod borostáit, és amikor arca már tökéletesen sima és tiszta, egy kis hidratáló krémet masszírozol a bőrébe. A bátrabbak kipróbálhatják a borotválást úgy, hogy egymás intim testrészeit szőrtelenítik.

Varázslatos ujjak
Az érintés az egyik legfőbb érzékelési mód. Ez az első érzékelés, melynek tudatában vagyunk gyermekként, az anyaméh mélyén, és a későbbiekben is alapvetően fontos szerepet játszik az érzelmi és testi fejlődésben. A babáknak szükségük van dédelgetésre, a kisgyerekeknek szülői ölelgetésre, a felnőtteknek pedig szerelmük megsimogatására. Ezért van az, hogy mindannyian vágyunk rá, hogy meleg kéz érintse a bőrünket, természetesen megfelelő körülmények között. Az érintés segít az ellazulásban, úgy érezzük tőle, hogy szeretnek minket. Ezért a legjobb, amit tehetsz a szerelmedért, ha csodálatos érzéki masszázsban részesíted őt. A kezed, tollak, prém vagy bármi más, ami puha, a segítségedre lehet ebben. Nincs szükség speciális képzésre a masszírozáshoz, de fontos betartani néhány alapszabályt: kezed legyen meleg és olajos, és végezz minden mozdulatot lassan, mint a lassított felvétel lenne. Kedvesed érzéki masszírozása felér egy ritka csemegével. Nem kell az egész testre kiterjednie – ha csak egy-egy területet masszírozol, mint például az arcot vagy a lábfejet, ott ugyanolyan jól esik az érintés, mint a törzsön vagy a háton. Fontos azonban betartani egy egyszerű szabályt: a csontos testrészektől (mint a gerinc) mindig távolodva masszírozz.Az erotika egyébként remek alkalom egy fejmasszázsra is. tedd az ujjbegyedet kedvesed fejbőrére, és ahelyett, hogy ujjaiddal beletúrnál a hajába, körözz inkább az érintés helyén aprókat a fejbőrén. Ha újabb területet szeretnél megmasszírozni, csak emeld fel az ujjaidat és tedd át másik helyre.

Az élvezet masszázsa
Egy teljes testmasszázs nemcsak szexuális előjáték lehet, hanem önmagában is fantasztikus erotikus élmény. Kezdd egy fejmasszázzsal, amit aztán terjessz tovább a nyakra, a vállakra, majd a kézre és a lábfejre. Itt érdemes egy kicsit elidőzni, mert bőven el vannak látva idegvégződésekkel, és kéjes érzéseket küld szét az egész testben, különösen a nemi szervekben.

A jó masszázs feltételei:
- Mindig meleg és tiszta legyen a kezed.
- Használj édeskés illatú masszázsolajat.
- Mindig a gerinctől távolodva masszírozz.
- Kísérletezz különböző nyomásfajtákkal. Kezdd egy mélyebbel, majd folytasd gyengédebbel.
- Ne feledd: haladj lassan és következetesen – ez a siker kulcsa.

A vibrátor rezgése
A legnagyszerűbb szexuális játékszer minden bizonnyal a vibrátor. Játszhattok vele játékokat, megoldhattok általa szexuális problémákat, és jobbá tehetitek vele a szeretkezést. Olyan sokféle modell létezik ma már, hogy a választás egyáltalán nem egyszerű, ezért segíthet, ha tudod, melyiket mire tervezték.
1. Klasszikus nyuszi – van egy pénisz alakú fő része, egy kisebb, rúzs alakú, a végén rezgő kidudorodással. A pénisz alakú rész a hüvelybe való, a rúzs alakú pedig a csiklót és annak környékét izgatja. Ám ez csak a kezdet, hiszen a pénisz alakú rész vibrál, döfköd, forog és pulzál. Használata észbontó élményt nyújthat!
2. „Modern szobor” – a sima érzéki, háromszögletű vibrátort egy erezett peremmel kerekítették le. Egyik előnye a szépsége: senkinek nem kell szégyenkeznie, ha ilyet használ.
3. Rúzs vibrátor – általában puha, áttetsző zselés anyagból készül, szorosan ráhúzható az ujjra, és hihetetlen segítséget nyújt a csiklóizgatásban. Ha szeretnéd egy kis izgalommal feldobni a vacsorapartit, csempészd be az asztalterítő alá. Garantáltan egy heves, érzéki szex csatában végződik a vacsora.
4. Szivar formájú vibrátor – gyönyörű, csillogó színekben pompáznak. Mind a hüvely, mind a végbélnyílás izgatására tökéletes.

A fantáziajátékok határtalan öröme
Az efféle játékokat időnként rossz fényben tüntetik fel, pedig semmi rossz nincs abban, ha nővérkének, orvosnak vagy szadista tanárnak öltözünk. Ha ahhoz van kedved, hogy bőrbe bújj a hálószoba szentségében, akkor csak rajta, tedd meg. A játékban vannak helyzetek, amikor ki vagyunk szolgáltatva a másiknak, így nagy bizalommal kell lenned kedvesed iránt. Íme, néhány ötlet:
A kincses sziget – a kaland és feszültség játéka
Az egyik a félsziget, a másik a hajótörött. Ahhoz, hogy a hajótörött elérje a szigetet, át kell verekednie magát a hullámokon, és ki kell másznia a partra. Ahogy ott fekszik kimerülten, érzi, hogy a másik csiklandozni kezdi a lábát, és ingerlően felfelé halad a combja tövéig.

A kincsvadászat – keresőjáték
Az egyik fél választ egy apró tárgyat, és elrejti valahol maga körül. A játék teljesen felöltözve kezdődik. Aki elrejtette a tárgyat, mondja meg a partnerének, addig nem lesz szerelmi játszadozás, amíg meg nem találja a tárgyat. Hogy izgalmasabb legyen, azt is meghatározhatja, hogy csak 10 perce van a tárgy megkeresésére. Ha a kereső fél túlságosan közel kerül a rejtekhelyhez, a másik fél elvonhatja a figyelmét egy csókkal, és elrejtheti a tárgyat egy olyan helyre, ahol a másik már kereste. Természetesen a játék végén az elrejtő úgyis azt szeretné, hogy a másik megtalálja a kincset, sőt, akár le is tépje róla a ruhát keresés közben.

A jó tanítvány – enyhe úr-szolga játék
Te vagy a kedvenc, akinek a tanár kedvében kell járnia. Ha ez sikerül, akkor a tanár simogatással jutalmaz – szó szerint. Minden simogatással kicsit közelebb kerül a csiklódhoz. Ha azonban valami nincs a tanár kedvére, akkor enyhe veréssel büntet. A kijelölt feladatok, amelyekkel a tanár kedvében kell járnod, lehet egy masszázs vagy egy nyelvfürdő, esetleg etetés egzotikus gyümölcsökkel, vagy itatás pezsgővel.


Forrás: www.noiportal.hu

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 1752 alkalommal Utoljára frissítve: 2012. augusztus 08. szerda 18:25

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szex - Ajánló

  • tőzegáfonya


 

Szex - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.