Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. március 19., hétfő van. Boldog névnapot József és Bánk nevű olvasóinknak! Holnap Klaudia napja lesz.

Miért nem akar a párom nősülni?

Értékelés:
(0 szavazat)

Rengeteg nő foglalkozik azzal, hogy a párja szeretne-e megházasodni, vagy éppen ellenkezőleg, az a típus-e, aki már a fehér szoknya látványától is menekülőre fogja. Egyre több női fórum van az interneten is, ahol a téma indítója segítséget szeretne kérni, hogyan vehetné rá a párját, hogy megkérje a kezét. Egy tehát biztos, a nők jelentős százaléka szeretné tudni, hogy az általa imádott férfi meg fogja-e kérni majd a kezét, és ha igen, mikor határozza el magát erre a nagy lépésre.

Carpe diem
Csupán kevés férfi akad, aki a lányregényekből ismert esküvőről álmodik, és egy virágkapu alatt szeretné kimondani a holtodiglan-holtomiglant. De meg kell jegyezni, hogy azért akad ilyen is, ám a nők többségének sajnálatára csupán nagyon kevés. A férfiak nagy része úgy vélekedik, hogy a házasság intézménye elavult, és mindössze egy papírnak tartják, mely kötelezettségeket jelent. Az erősebbik nem képviselői a házasság intézményében a szabadságtól való megfosztotottságot vélik felfedezni, ugyanis egyre nagyobb arányban vallják a carpe diem, azaz az élj a mában eszmét, melyet a házasélet megkezdésével a süllyesztőben tudhatnak.

married2

 

Mi lesz, ha nem?
Sok férfi azért nem meri megtenni a nagy lépést, mert egyszerűen fél a visszautasítástól. Bár a legtöbbjük erősnek és keménynek próbál látszani, bizony ők is félnek, mikor ilyen fontos dolgokról van szó. Még akkor is bennük lehet a félelem, ha már jól ismerik a párjukat, valamint az ő álláspontját a házasságról. Ha pedig még nem került szóba a téma, még inkább megijedhetnek a lánykéréstől.

 

Otthoni minta
Természetesen az is hatással lehet rá, hogy mit látott otthon. Ha például a szülei nem éltek békességben, vagy esetleg el is váltak, akkor nem biztos, hogy bele szeretne vágni a házaséletbe. Fél ugyanis attól, hogy amint megházasodik, hasonló helyzetbe kerül majd. De akad olyan is, aki bár a szüleinél negatív példát látott, mégis házasságpárti. Nem lehet tehát csakis ennek alapján beskatulyázni a vőlegényjelöltet.

 

Így kényelmes
A férfiak egy része azért nem szeretne megházasodni, mert egészen egyszerűen így kényelmes a számára. Nem kell attól tartania, hogy ha nem sikerül a házassága, akkor majd a bíróságra kell mennie. Ha csupán együtt él a kedvesével, és úgy alakulna, hogy nem jönnek ki jól, egészen egyszerűen bepakolhat a táskájába, és kisétálhat az ajtón. Ezt a lehetőséget pedig mindig szem előtt tartja.

 

Változás
Bármilyen új dolog változást hozhat az életünkbe, mely természetesen nem feltétlenül negatív, a férfiak egy része azonban úgy érzi, hogy teljesen negatív irányba fog megváltozni az élete, ha elveszi szerelmét. Értelemszerűen mindenképpen lesznek majd változások, ám ezek nem mindenképpen negatívak. A változásoktól való félelem azonban nem csupán a férfiakra jellemző a házasság előtt, a nők is tarthatnak a változásoktól.

 

A piszkos anyagiak
A házasság előtt az erősebbik nem képviselői attól is retteghetnek, hogy csupán a pénzük miatt megy hozzájuk kedvesük. Ilyen esetekben arra is gondolhat, hogy egy rosszul sikerült házasság után a volt feleség anyagilag teljesen kifossza majd.
Nem árt tisztázni a házasságról vallott nézeteket még a kapcsolat elején, hiszen ha csak később derül ki, hogy a szeretett férfi nem kíván házasodni, jobban sérülhetünk. Semmiképpen se erőltessünk rá egy lánykérést, illetve a házasságot, hiszen ezzel csak azt érhetjük el, hogy vagy nyúlcipőt húz, vagy a rosszabbik esetben egy nagyon rossz házasságban fogjuk találni magunkat. Csak bele kell gondolnunk, hogy mennyi negatívumot válthat ki bármilyen dolog, amire rákényszerítenek bennünket.

 

Forrás: Egészségmagazin.com

 

Vásárold meg akciósan a naturshop.hu oldalán!

strongman

StrongMan kapszula csak férfiaknak!


Strong Man férfiaknak ajánlott termék!

Gyógynövény-kivonatokat tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula

Vásárold meg most a naturshopon!

Infó: Erdei Anita, tel.: 1/225-2753, e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd.

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 1203 alkalommal Utoljára frissítve: 2015. november 09. hétfő 14:41

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szex - Ajánló

  • tőzegáfonya


 

Szex - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.