Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. február 18., vasárnap van. Boldog névnapot Bernadett nevű olvasóinknak! Holnap Zsuzsanna napja lesz.

Két szereplő is búcsúzik a Barátok közt-ből

Értékelés:
(0 szavazat)

Búcsút intenek a Barátok köztnek a sorozat fiatalabb szereplői. Aradi Balázsról (20) – aki Berényi Balázst alakítja – már tudható volt, hogy másfelé veszi az irányt, de azt eddig nem lehetett tudni, hogy vele együtt a Lindát alakító Munkácsy Kata (20) is távozik.

 

 

 

"Ahogy már korábban is mondtam, a zenéléssel szeretnék foglalkozni, és úgy tűnik, nagyon jó úton haladok. Beküldtem a munkámat egy zenei remix versenyre, egy orosz kiadónak, ami ezt az anyagot meg is jelenteti"  mondta a Blikknek Balázs, aki a színészetnek sem szeretne búcsút inteni. Tavaly ugyan nem vették fel az egyetemre, de a jövőben is szeretne színészetet tanulni, lehetőleg külföldön.

 

Bokros Linda szerepéről nem Munkácsy Kata, hanem az írók döntöttek, karaktere pedig most távozik a sorozatból. Hogy Linda apácának áll-e vagy Balázsnak sikerül őt meggyőznie szerelméről, egyelőre nem lehet tudni, de izgalomban ezúttal sem lesz hiány.

 

A Lindát alakító Kata pedig tele van tervekkel, azt mondja, hiányozni fog neki a sorozat, de pontosan tudja, mit kezdjen az életével.
"Fogorvos szeretnék lenni, úgyhogy most gőzerővel tanulok, hogy felvegyenek az egyetemre. Nagyon szép évek voltak ezek, de most egy új időszámítás jön, persze azért hiányozni fognak a forgatások" mondta Kata.

 

Forrás: blikk.hu

 

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 620 alkalommal Utoljára frissítve: 2014. március 06. csütörtök 13:23

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Pletyka - Ajánló

  • tőzegáfonya


 

Pletyka - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.