Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. április 19., csütörtök van. Boldog névnapot Emma nevű olvasóinknak! Holnap Tivadar napja lesz.

Bajor Imre súlyos beteg

Értékelés:
(0 szavazat)

A csütörtöki lapok zömmel a címlapjukon hozták a szomorú hírt, miszerint Bajor Imrét súlyos betegség gyötri. "Mindent megteszünk a férjem gyógyulásáért. Imrének pihenésre van most a legnagyobb szüksége. Az tenne most a legjobbat neki, ha békén hagynák. A gyógyulása érdeké­ben nem nyilatkozok én sem senkinek, és Imi sem.

Semmi harag nincs, csak a férjem felépülése érdekében most ezt kell tennünk" – nyilatkozta a Blikknek a színész felesége, Ildikó.


Bajor egészségéről annyit tudni, hogy az utóbbi években volt bokatörése és idegkimerültség is kínozta amellett, hogy tavaly is alig volt munkája. December környékén aztán már újabb hírek érkeztek egyre rosszabb egészségi állapotáról. A lap szerint kórházban is kezelték. Korábban a Tabu TV-nek azt nyilatkozta általánosságban, "ha az ember három rákot túllép, akkor egy teknősbékát már nehezebb".

 

Forrás: www.velvet.hu

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 1338 alkalommal

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Pletyka - Ajánló

  • tőzegáfonya


 

Pletyka - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.