Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. április 19., csütörtök van. Boldog névnapot Emma nevű olvasóinknak! Holnap Tivadar napja lesz.

Zsűricsere a Csillag Születikben

Értékelés:
(0 szavazat)

Teljesen lecserélődik a Csillag Születik zsűrije. Bár már javában folynak a vidéki castingok az óriási érdeklődést kiváltó budapesti válogató után, de eközben a zsűrit is castingolják még. Azt eddig is sejteni lehetett, hogy sem Puzsér Róbert, sem Hajós András nem lesz már benne a következő szériában, hiszen Hajós jelenleg a konkurens TV2 műsoraiban szerepel.

Pokorny Lia színésznőt szintén leszerződtette a TV2 egy nagyszabású produkcióra, A Nagy Duettre, így egyedül Hernádi Judit tűnt biztos pontnak a legutóbbi négyes fogatból. Őt állíŧólag a nézők is szívesen látták volna újra a zsűri soraiban a Csillag Születik ötödik szériájában, de csalódnia kell annak, aki számított rá. Mint a Blikk megtudta, a műsor készítői teljesen új csapatban gondolkodnak az új szériában.

– A Csillag Születik tavasszal induló ötödik évadában készülünk néhány meglepetéssel, ezek között pedig valóban az egyik legfontosabb újdonság a vadonatúj zsűri lesz – erősítette meg a bulvárlap értesüléseit Schiwert-Takács László, a Csillag Születik kreatív felelős szerkesztője, aki még nem mondhatott konkrét neveket, hiszen még zajlik a zsűricasting is.

A lap meg nem erősített információi szerint Rékasi Károly, Pikali Gerda és az Éjjel-nappal Budapest Lalija is az esélyesek között van.


Forrás: www.mmonline.hu

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 523 alkalommal

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Pletyka - Ajánló

  • tőzegáfonya


 

Pletyka - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.