Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. február 18., vasárnap van. Boldog névnapot Bernadett nevű olvasóinknak! Holnap Zsuzsanna napja lesz.

Katalin hercegné személyes öltöztetőt kap

Értékelés:
(0 szavazat)

II. Erzsébet nem éppen engedékenységéről híres, a legújabb pletykák szerint most éppen a XXI. századi stílusikonként beállított Katalin hercegné öltözködésével elégedetlen. A királynő ezért sok mással egyetemben ezt is megreformálná, egyes híresztelések szerint leginkább a térd fölé érő szoknyahossz böki a csőrét.

A Daily Mail értesülései szerint II. Erzsébet intézkedései főként arra irányulnának, hogy Katalin több tiarát és hosszabb szoknyákat hordjon majd a tavasszal esedékes ausztráliai körúton. Az átalakítást egyébként maga a királynő személyes öltöztetője, Angela Kelly végzi majd, aki állítólag főként nappali ruhákból újít majd be a hercegné ruhatárába, és segít majd kiválogatni a megfelelő ékszereket is a királnyő gyűjteményéből.

A változással semmi gond nincs, sőt, kifejezetten jó lesz egy új oldaláról is megismerni a hercegnét. Azt viszont reméljük, hogy egyéniségét és letisztult stílusát nem veszíti el a királynő kénye kedvéért. A Huffington Post szerint Middleton két nagy kedvenc márkáját, az Alexander McQueen és Temperly Londont is tájékoztatták már a gardróbfrissítésről, ezért úgy tűnik, eddig minden sínen van.  


Forrás: www.divany.hu

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 890 alkalommal

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Pletyka - Ajánló

  • tőzegáfonya


 

Pletyka - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.