Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. január 20., szombat van. Boldog névnapot Fábián és Sebestyén nevű olvasóinknak! Holnap Ágnes napja lesz.

10 évvel fiatalabb pasival jár Détár Enikő

Értékelés:
(0 szavazat)

Jó hírünk van! Détár Enikő, akinek nem volt egyszerű a tavalyi éve – férje, Rékasi Károly elhagyta Pikali Gerda miatt – végre párra lelt. A Blikk arról írt, hogy egy közeli ismerős szerint már hónapok óta tart a kaland, és a Péter nevű, titokzatos férfival novemberben ismerkedett meg a színésznő, de a kapcsolatról nem beszélt egy darabig.

"Bár Péter tíz évvel fiatalabb Encinél, ez nem okozhat problémát, hiszen mind a ketten felnőtt emberek, ráadásul Enci ennél még többet is letagadhat. Ráadásul a kedvese tanárember, aki képes ezt a helyzetet értelmesen kezelni" – nyilatkozott egy jól értesült ismerős. Egy másik barát szerint Enci nagy harcos, és nem adja meg senkinek azt az elégtételt, hogy az 50. születésnapján szomorkodjon. Talán ez is lehet az oka, hogy a színésznő végre beadta a válóperes papírokat a bíróságra, amitől sokáig húzódozott.


Forrás: www.velvet.hu

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 824 alkalommal

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Pletyka - Ajánló

  • tőzegáfonya


 

Pletyka - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.