Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. február 22., csütörtök van. Boldog névnapot Gerzson nevű olvasóinknak! Holnap Alfréd napja lesz.

Dögös Télanyó és kigyúrt Télapó csokiból

Értékelés:
(0 szavazat)

Mindenki fejében az a kép él, hogy a Télapó egy kedves pocakos öregúr, akinek egyetlen vágya, hogy boldog gyerekeket lásson maga körül, ezért minden évben meglepi őket egy kis csokival, vagy ajándékkal ha egész évben jól viselkedtek.

Teszi ezt olyan lelkesedéssel, hogy még borotválkozni sincs ideje elmenni, mert egész nap csak ajándékokat készít, vagy a rénszarvasokat gondozza. Felesége pedig a hű társa, segít mindenben a férjének, hogytényleg ne legyen más dolga, csak az, hogy mosolyt varázsoljon a gyermekek arcára.

 

Ennek a képnek az ellentéteként, a Müllerben találtuk meg az ifjabb Mikulást és becses nejét ábrázoló csokifigurákat, amelyek a gyerekek eddigi világképét alapjaiban változtatják meg, és mindenki eldöntheti, hogy pozitív vagy negatív irányban. A Mikulásnak 1890 forintért ugyanis kigyúrt felsőteste van. Bizony, a pocakos figura már a múlté, ezért gondoljuk, hogy ő csakis ifjabb kivitel lehet, sőt, a sarkköri hideget is jól bírja, ugyanis nem hord felsőruházatot. Életét már nem csak annak szenteli, hogy boldog gyerekkora legyen mindenkinek, sokkal inkább annak, hogy kockás legyen a hasa. Felesége, Télanyó 1590 forintba kerül, szintén híve az alulöltözésnek, és arcából ítélve elég sokmindent megélt.

Forrás: www.divany.hu

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 639 alkalommal Utoljára frissítve: 2013. november 28. csütörtök 09:34

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Pletyka - Ajánló

  • tőzegáfonya


 

Pletyka - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.