Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. április 19., csütörtök van. Boldog névnapot Emma nevű olvasóinknak! Holnap Tivadar napja lesz.

Ahogy alszunk, úgy szeretünk

Értékelés:
(0 szavazat)

A kutatók rájöttek, hogy alvás közben nem tudjuk kontrollálni a mozgásunkat. A tudatalattink irányította éjjeli testbeszédünk így olyan dolgokat is elárul rólunk, ami nappal homályban maradhat. Nézd meg mit árul el rólad a fekvő pózod...

Az egyes alvópozíciók jelentése azonban nem is olyan egyértelmű, mint azt elsőre gondolná! Ön szerint például azok a párok, akiknek a lába teljesen egymásba gabalyodik, bensőséges kapcsolatban élnek? Tévedés! Sikerült kíváncsivá tennünk? Akkor válassza ki a képeken látható alvópozíciók közül az önre, illetve önökre jellemzőt, és mi megmondjuk, mit árulhat el a személyiségéről, illetve milyen is valójában a kapcsolata!

 

EGYEDÜL - 1.: Magzatpóz - Aki úgy összegömbölyödik, mint egy bébi, az gyakran bátortalan és félénk. Minél jobban felhúzza a lábát, annál érzékenyebb. 2.: A katona - Nem hajlandó máshogy aludni, csak a hátán? Akkor ön egy rendkívül öntudatos és határozott személyiség. 3.: A hasaló - Annak a száját, aki így alszik, sosem hagyná el az a mondat, hogy: „Majd holnap megcsinálom!” Jellemző még rá, hogy nem tűri a kritikát

 

PÁRBAN - 1.: Kanálpóz - A klasszikus alvópozíciót előnyben részesítő párok számíthatnak egymásra. Azé a védelmező szerep, aki a másikat átöleli. 2.: Két irányban - Aki kifelé fordul, és lemond a testi kontaktusról, az igen szabad lélek. Egy ilyen kapcsolatban mindenki teszi a dolgát, és nem akar a másik nyakára mászni. 3.: Védőangyal - Ez a pozíció a felek közötti együttműködésről árulkodik. Ritkán rivalizálnak a kapcsolatban, általában igen nagy szükségük van a kölcsönös védelemre.


Forrás: www.blikk.hu

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 1015 alkalommal Utoljára frissítve: 2013. október 01. kedd 14:16

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Pletyka - Ajánló

  • tőzegáfonya


 

Pletyka - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.