Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. február 25., vasárnap van. Boldog névnapot Géza nevű olvasóinknak! Holnap Edina napja lesz.

Nincs dögösebb a szolimentes bőrnél

Értékelés:
(0 szavazat)

Nincs értelme mesterséges barnulásra költeni, amikor itt van egy rakat hollywoodi színésznő, aki köszöni szépen, jól megvan sápadt bőrével. Dobja el a szolibérletet, felejtse el a csokicsövet! 14 hollywoodi dögös csajon mutatjuk be, miért dögös a fehér bőr is.

Ködlepel borította be Közép-Magyarországot kedd reggelre, így hamisítatlanul beköszöntött az ősz. Ilyenkor az emberek jelentős része még őrzi a nyári napozások színét, de aztán ez lassan lekopik, és sokan a nem veszélytelen szoláriumozástól remélik, hogy visszanyerik barnaságukat. A barnaságkultusz megállíthatatlannak tűnik, azonban bőven vannak olyan dögös celebnők, akik pofon vágják ezt a mániát. Épp ezért összeszedtük a legszebb világos bőrű színésznőket, megmutatva, hogy a fehér bőr is nagyon szép.

Rögtön az első példa jól mutatja ezt, hisz Amanda Seyfried nem hiába játszhatta el Linda Lovelace főszerepét a Mélytorokban. Hasonlóan imádott Christina Hendricks is, akit persze leginkább nagy hófehér melleiért imádnak annyira.

Sokan eleve a természetes vörösök szűk körébe tartoznak, így náluk alap, hogy rikítóan fehér a bőrük. Valamiért úgy tűnik, ez ráadásul jobb színésznői kvalitásokat is bevonz. Erre két jó példa is van, Julianne Moore és Nicole Kidman (Emma Stone is ide sorolható, bár ő egyelőre nem a tehetségéről híres).

Még nagyobb a kontraszt, ha fekete haj találkozik a fehér bőrrel, erre a kategóriára kiváló példa Eva Green, Zooey Deschanel, Kristen Stewart, Christina Ricci, Anne Hathaway vagy épp Rachel Weisz. Azonban a szőkéknek is jól áll, ha nem szoliznak: Naomi Wattsot, Scarlett Johanssont és Michelle Williamst sem érte eddig túl sok napfény és UV-B.

 

Forrás: www.velvet.hu

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 599 alkalommal Utoljára frissítve: 2013. szeptember 23. hétfő 14:26

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Pletyka - Ajánló

  • tőzegáfonya


 

Pletyka - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.