Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. február 25., vasárnap van. Boldog névnapot Géza nevű olvasóinknak! Holnap Edina napja lesz.

Milyen a mobilod? Ezt árulja el a gazdájáról

Értékelés:
(0 szavazat)

Egy lépést sem teszünk nélküle, és nem csak hívásra, sms-ezésre, hanem böngészésre, becsekkolásra, fényképezésre is ezt használjuk. Mindig ott lapul a zsebedben, és alkalmazkodik az életviteledhez, éppen ezért a mobilod a személyiségedről is sok mindent elárulhat. Nézzük, a tiéd mit mond rólad!

 

Strasszokkal van kirakva a hátulja
Valószínűleg egész arzenálod van olyan kiegészítőkből, amin Hello Kitty integet, és szinte biztos, hogy valamelyik műkörmödön is van egy kis csillogó kövecske, ami passzol a telefonod hátlapjához.

Szereted a vidámságot és a feltűnést, csak akkor húzod meg magadat, amikor a telefonon pötyögve úgy próbálsz sms-t írni, hogy a matek tanárod ne vegye észre.

 

Maszatos kijelző, ragacsos gombok
Állandóan nyüzsögsz, egy igazi szabad lélek vagy, aki nem fél belevetni magát az ismeretlenbe, és nem zavarja, és a kaland kedvéért azt se bánja, ha piszkosnak kell lennie hozzá.

Bármikor kapható vagy a mókára, az idő, a hely, vagy az, hogy milyen ruha van rajtad, nem tarthat vissza, ha egy újabb feledhetetlen élmény megszerzése csábít. De az is lehet, hogy szeretsz lefekvés előtt csipszet enni, miközben a virtuális farmodat igazgatod.

Tele van rosszul megvilágított, elmosódó, éjszakai képekkel
Az éjszaka gyermeke vagy, a bulik lelke, aki nem áll le addig, amíg a nap fel nem kel a horizonton, és erre fényképes bizonyítékod is van.

Szeretsz veszélyesen élni, nem törődsz a holnappal – sem azzal, hogy időben fel kell kelned, sem pedig azzal, hogy gyakorlatilag ketyegő bombát hordasz a zsebedben, hiszen csak a jó ég tudja, mikor posztolja valaki ezeket a képeket a Facebookra. Akkor pedig nem lesz többé titok, mivel telnek a sötét órák.

Vízálló
Az életed egy kalandjáték,és sosem tudhatod, mi lesz a következő szerencsekártyára írva, vagy mi történik, ha dupla hatost dobsz.

Az biztos, hogy unatkozni nem szoktál, és, ha már bele is törődtél abba, hogy nem irányíthatod mindig a sorsodat, legalább igyekszel mindenre – beleértve a legrosszabbat is – felkészülni.

Hagyományos, könnyen kezelhető
Te egy igazi lázadó vagy, aki szembe megy a trendekkel! Az avatatlan külső szemlélő számára talán földhöz ragadtnak tűnhetsz, aki nem képes együtt haladni a világ fejlődésével, de valójában te a magad útját járod.

Ha a rózsaszín az új fekete, akkor te sárgát viselsz, és dacos önérzettel veszed elő a nyomógombos, antennás telefonodat nyilvános helyeken, amikor megszólal a polifón csengőhang.

Fényes és letisztult
Új modell, de nem hivalkodó, elegáns és visszafogott, mégis mindenkinek meg akad rajta a szeme? Te valószínűleg olyan típusú ember vagy, akinek a körömcipő nem választás kérdése, hanem a mindennapok alapja.

Rajtad senki nem lát majd lime zöld körömlakkot meg masnis hajpántot, mindegy, hogy éppen mi az aktuális divat. A stílus nálad egyenlő a kortalansággal és a hagyományok tiszteletével, talán most is éppen teavizet forralsz, szigorúan egy makulátlan, de patinás kannában.


A gyorsgombok beterítik a kijelződet
Fontosnak érzed, hogy miközben becsekkolsz a Facebookon, már megtervezd az útvonalat a következő állomásodra, útba ejtve azt a sarki vízcsapot, amiről már régóta szeretnél lőni egy képet az Instagramra.

Annyi dolog van, amit ki kell próbálnod, és annyi ember, akivel találkozni szeretnél, hogy neked nincs időd az alkalmazások között lapozgatni. A figyelemmegosztás egyébként is a második neved.

 

Forrás: www.bien.hu

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 713 alkalommal Utoljára frissítve: 2013. szeptember 04. szerda 12:45

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Pletyka - Ajánló

  • tőzegáfonya


 

Pletyka - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.