Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. január 20., szombat van. Boldog névnapot Fábián és Sebestyén nevű olvasóinknak! Holnap Ágnes napja lesz.

14 évvel fiatalabb pasival jár Liptai Claudia

Értékelés:
(0 szavazat)

Liptai Claudia már több mint egy éve egyedülálló anyaként tengeti mindennapjait, de úgy tűnik, ezzel vége, mivel a műsorvezetőnek végre összejött egy igazi toyboy. A 40 éves Liptai a Csepeli Polgármesteri Hivatal kabinettagjával, a 26 éves Szabó Benjaminnal jött össze pár hete, és annyira boldog, hogy egyszerűen nem tudja nem elmondani.

"Több mint egy éve egyedül élek kislányommal, a munkán kívül a barátaimmal és Pankával töltöttem az időt. Csak mostanában kezdtem úgy érezni, hogy újra nyitott vagyok egy kapcsolatra. Ez az érzelem pont úgy érkezett, ahogyan arra mindenki vágyik. Váratlanul és elsöprően. Két független felnőtt találkozása ez. Nagyon ritkán beszélek a magánéletemről, msot is azért teszem, mert szabadon szeretném megélni ezeket a napokat, csakúgy, mint bárki más! Elárulhatom: nagyon boldog vagyok" – mondta a Blikknak Liptai, hogy aztán a pasija is hozzátegye, hogy a boldogság a legfontosabb, és mindig a szívünkre kell hallgatni.

 

Forrás: www.velvet.hu

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 980 alkalommal Utoljára frissítve: 2013. augusztus 30. péntek 12:42

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Pletyka - Ajánló

  • tőzegáfonya


 

Pletyka - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.