Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. március 20., kedd van. Boldog névnapot Klaudia nevű olvasóinknak! Holnap Benedek napja lesz.

Angelina Jolie és magyar barátnője

Értékelés:
(0 szavazat)
Soha nem látott fotók kerültek elő Angelina Jolie múltjából. A tinédzserkori képekből kiderül, hogy a világsztárral serdülőkorában is kesztyűs kézzel bánt a természet, sőt, egyik legjobb barátnője egy magyar származású lány volt.
Hajráf és válltömés. A legtöbb celeb számára a kamaszkori fotók napvilágra kerülése felér egy büntetőeljárással. A korrektoros időszámítás előtti kamaszkori pattanások, az idétlen, már-már vállalhatatlan tupírok, frufruk, fogszabályzók, a Hollywoodban nem túl szerencsés eredeti orrok, bozontos szemöldökök címlapokra kerülése jó néhány, a karrierje csúcsára vizuálisan is kikupálódott sztárt hoztak már kínos helyzetbe. Angelina Jolie persze ez alól is kivétel. A 37 éves, gyönyörű színésznőről meglehetősen sok, 11–16 éves kora körül készült kép látott nemrégiben napvilágot. A frissen előguberált képeken nagyítóval is nehezen találni ciki részleteket, az egyetlen kiugró pont talán csak egy gigantikus fejpánt, amivel méretben legfeljebb csak a már akkoriban is méretes Jolie-ajkak vetekedtek. A hatalmas, pöttyös, virágformában csúcsosodó rémséget azonban kénytelenek vagyunk elnézni a tini Angelinának, hiszen amellett, hogy szinte kötelező divatkelléke volt a kilencvenes évek elejének, dicséretes módon legalább nem fejelte meg egy aszimmetrikus, cserébe ordenáré lófarokkal, ami szintén nagyon dívott akkoriban.


Magyar kebelbarátnő

A fotókon visszatérő arc a színésznő mellett Evelyn Ungvari, aki a fiatal Jolie egyik legközelibb barátja volt. Olyannyira, hogy a göndör barna hajú lány a kora tinédzserkori képeken ugyanúgy felbukkan mellette, mint a végzős gimis fotókon. A lány azóta sikeres üzletasszony lett, és a Diavolina luxusbutik tulajdonosaként még mindig Los Angelesben él. Olyan divatnagyágyúk kreációit forgalmazza, mint Marc Jacobs, Giuseppe Zanotti, Vivienne Westwood, Chloé és Alexander Wang. Bár az akkor még Angie Voight néven futó barátnőjével a stílusuk messze nem volt még olyan kifinomult, mint napjainkban, azért kirívóan rossz sem. 14 évesen már együtt élt a pasijával Jon Voight színész drámatagozatos lánya már akkor is kacérkodott a színészettel, nagy sztárok videoklipjeiben szerepelt, 14 évesen pedig – amikor legtöbben még legális szempillaspirálért könyörögtek otthon – Angie már együtt élt idősebb pasijával édesanyja, Marcheline Bertrand Los Angeles-i otthonában. Tény, hogy a most előkerült fotókon egyáltalán nem látszik a sztár közismerten viszontagságos tini korra. A képekről egy tiszta, nyitott tekintetű, életvidám lány néz vissza, aki még csak nem is sminkelte magát, nem mintha szüksége lett volna rá. Semmi sem utalt még Angelina hamarosan beköszöntő lázadó éveire sem, így a bátyjával, James Havennel váltott erotikus csókra és a Calvin Klein modellel, Jenny Shimizuval folytatott leszbikus viszonyára sem.

Forrás: Nőklapja Café

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 1640 alkalommal Utoljára frissítve: 2012. augusztus 02. csütörtök 12:45

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Pletyka - Ajánló

  • tőzegáfonya


 

Pletyka - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.