Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. február 25., vasárnap van. Boldog névnapot Géza nevű olvasóinknak! Holnap Edina napja lesz.

Fontos információ az analóg tetőantennásoknak

Értékelés:
(0 szavazat)

Az ország jelentős részén már csak egy hét van hátra a digitális átállásig. A rászorulók a támogatást az átállás után még egy hónapig kérhetik, és a jogosult kérelmezők háztartásaiban az NMHH az analóg lekapcsolás után is folytatja a beszereléseket.

 

 

Egy hét múlva, 2013. július 31-én 12.30-kor az ország középső területén 14 megyében megszűnik a hagyományos analóg földi műsorszórás. Aki még mindig csak az M1, a TV2 és az RTL Klub adásait fogja, és képernyőjén folyamatosan látja a digitális átállás logóját, illetve egy visszaszámlálót, az biztos lehet benne, hogy július 31-e után nem fog tudni televíziózni, ha nem áll át a digitális adások vételére. Az első lekapcsolási ütemben érintett háztartások közül 55 ezren igényelték az NMHH segítségét az átálláshoz.

 

A hatóság a támogatásra jogosult háztartások 95 százalékában már beszerelte a szükséges digitális vételi eszközöket vagy biztosította a kedvezményes előfizetéses csomaghoz való hozzáférést. Az első ütem területén élők a támogatást az átállás után még egy hónapig kérhetik, és a jogosult kérelmezők háztartásaiban az NMHH az analóg lekapcsolás után is folytatja a beszereléseket.

 

Aki nem jogosult a támogatásra vagy nem igényli a segítséget és érintett az
átállásban, annak érdemes minél előbb átállnia a digitális vételre. Nem kell várni július 31-ig, hiszen a digitális földi műsorszórással terjesztett adások már most is elérhetőek az ország egész területén.

 

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság a digitális átállással kapcsolatban egy internetes honlapon (www.digitalisatallas.hu)  és a 06-80-38-39-40-es számon elérhető telefonos ügyfélszolgálaton is teljes körű tájékoztatást nyújt az érdeklődőknek.

 

Forrás: mmonline.hu

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 561 alkalommal Utoljára frissítve: 2013. július 26. péntek 09:00

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Pletyka - Ajánló

  • tőzegáfonya


 

Pletyka - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.