Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. február 25., vasárnap van. Boldog névnapot Géza nevű olvasóinknak! Holnap Edina napja lesz.

Damu pénteken nősül a börtönben

Értékelés:
(0 szavazat)

Erre a nagy eseményre még e héten, péntek délelőtt sor kerül, a déli harangszóra Damu már férj lesz. Tavasszal, amikor – korábbi menyasszonya bántalmazásáért és megerőszakolásáért – a négy és fél év börtönbüntetését töltő színésznél jártunk, zárkájában mondta el, hogy intézik az engedélyeket, és megmutatta a kedvesétől kapott több mint 300 levelet. Akkor a menyasszony, Edina (37) boldogan mondta, hogy már a jegyűrűket is megvette.

 


– Apró fehér rózsákból álló csokrot szeretnék. Egyszerűségében elegáns, fehér esküvői ruhát néztem ki, ami rövid ujjú, mert remélhetőleg nyáron sor kerül az esküvőre. A börtönben csak a hivatalos házasságkötést tartjuk meg, az egyházi esküvő csak azután jöhet, hogy megkeresztelkedik – magyarázta a Blikknek áprilisban Edina, aki már akkor megrendelte a börtönbeli kézfogóhoz a fehérarany karikagyűrűket is, a méretet Damu ujjáról egy ásványvizes palack kupakjának segítségével vették le.

 

A párnak igaza lett: még a nyáron sor kerül a tiszalöki börtön kápolnájában a hivatalos egybekelésre. A börtön szabályai szerint csak a jegyespár, az önkormányzattól érkező anyakönyvvezető és két tanú vehet részt az esküvőn. Damu Roland a rács mögött, de a sajtó kizárásával tartja élete első esküvőjét. Úgy tudjuk, ezt a bensőséges pillanatot Edinával csakis magának szeretné megtartani.

A nászéjszakára azonban lehet, hogy még hosszú éveket kell várni, hiszen Damu ellen hamarosan újabb per indul, ami szintén a Palácsik Tímea elleni erőszakkal kapcsolatos, és előfordulhat, hogy újabb éveket sóznak a színész nyakába.

 

Forrás: www.blikk.hu

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 647 alkalommal Utoljára frissítve: 2013. július 16. kedd 12:18

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Pletyka - Ajánló

  • tőzegáfonya


 

Pletyka - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.