Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. február 18., vasárnap van. Boldog névnapot Bernadett nevű olvasóinknak! Holnap Zsuzsanna napja lesz.

Gumicsónakjával szexelt

Értékelés:
(0 szavazat)

Furcsa emberek furcsa tárgyakkal szexelnek - ez egy ilyen nyár a Gawker szerint. Korábban egy biciklin élvezett el egy svéd férfi, most pedig egy ohiói férfit tartóztattak le, miután egy felfújható gumicsónakkal szeretkezett.

Június 17-én a szomszéd kisfiú köpte be, miután megleste őt. A kisfiú elmondása szerint Edwin Charles Tobergta délután fél egykor a hátsóbejáraton át lépett ki a házából, teljesen pucéran, és egyenesen a gumicsónakhoz ment. Az elmondás alapján nem egyértelmű, hogy a gumicsónak a medencében volt-e, vagy a szárazföldön, a kisfiú szerint viszont biztos, hogy a férfi "szexuális kapcsolatot létesített vele".

Tobergta ellen vádat emeltek, és a bíróság valószínűleg nem is fogja félvállról venni az ügyet, ez ugyanis már az ötödik eset volt, hogy a férfit és rózsaszínű csónakját rajtakapták. Akár egy év börtönt is kaphat.


Forrás: www.index.hu

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 778 alkalommal

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Pletyka - Ajánló

  • tőzegáfonya


 

Pletyka - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.