Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. március 19., hétfő van. Boldog névnapot József és Bánk nevű olvasóinknak! Holnap Klaudia napja lesz.

Összeomlott Pattinson

Értékelés:
(0 szavazat)
Robert Pattinson képtelen felfogni, hogy élete párja miként volt képes viszonyt folytatni a háta mögött egy nős férfival. Teljesen összeomlott a hír hallatán. vajon ez az álompár kapcsolatának végét jelenti, vagy a híresség képes lesz megbocsájtani szerelmének?
Kristen Stewart szerdán lebukott, és azóta elismerte, hogy valóban félrelépettRupert Sanders rendezővel, amíg a Hófehér és a vadászt forgatták. A Twilightfőszereplője nyilvánosan bocsánatot kért párjától, Robert Pattinsontól, és mindenkitől, akit megbántott a viszonnyal. Mindez azonban a legkevésbé sem vigasztalja az átvert szépfiút. Ő ugyanis vakon imádta Kristent, és most képtelen megérteni, hogy miként tudott hazudni neki a lány ilyen hosszú időn át. Sőt talán az fáj neki a legjobban, hogy asszonykája és a kétgyermekes direktor nemcsak a közös munka alatt feküdtek össze rendszeresen, de még azt követően is találkoztak. Vagyis a tiltott románc nem egy múltbéli megingás volt, hanem hónapok óta tartó. Ez pedig teljesen kikészíti lelkileg Robertet, és szó szerint összeroppant, egyesek attól tartanak, hogy az egészsége is rámegy.


További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 669 alkalommal Utoljára frissítve: 2012. augusztus 03. péntek 10:19

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Pletyka - Ajánló

  • tőzegáfonya


 

Pletyka - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.