Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. február 18., vasárnap van. Boldog névnapot Bernadett nevű olvasóinknak! Holnap Zsuzsanna napja lesz.

Angliában nyert az Attraction, nálunk nem kellettek

Értékelés:
(0 szavazat)

LONDON - Megfordult a világ az Attraction tánccsapatával! Amióta megnyerték a legnépszerűbb és legismertebb tehetségkutatót, a Britain’s Got Talent nevezetű műsort, a nemzetközi sajtó is róluk áradozik.

Szűcs Zoltánnak (41), művész nevén Real Actionnek és csapatának tíz évbe és persze rengeteg munkájába került, hogy világhírnévre tegyenek szert. Az egykori Hip-Hop Boyz tagja azt nyilatkozta a legnagyobb brit bulvárlapnak, a Daily Mailnek, hogy itthon nem tudtak kellőképpen érvényesülni, ezért is mentek ki Angliába. Szűcs a remény országának nevezete Nagy-Britanniát.

 

– Az Attraction neve nem igazán volt ismert Magyarországon, egészen mostanáig. Azelőtt nem sokan támogattak minket, most, hogy megnyertük a tehetségkutatót, az egekbe szökött népszerűségünk – nyilatkozta örvendezve Szűcs a Daily Mailnek, és milyen igaza van! Ha a Google keresőbe beütjük a formáció nevét, több mint 36 millió találatot dob ki.

Miután az Attraction hat évvel ezelőtt kiesett a Csillag Születik című műsorból, sok helyen megfordultak. Hazánk képviseletében vettek részt a 2010-es sanghaji világkiállításon, felléptek Törökországban és Dubajban is. Tavaly nyáron, Szűcs Zoli és csapata nyitotta meg a magyar csapat olimpiai fogadalomtételekor az ünnepséget a Művészetek Palotájában, csak ezekről a megmozdulásaikról akkoriban nagyon kevés szó esett a magyar sajtóban.

– Az elmúlt években mindig arról álmodoztunk, hogy egyszer az egész világ megismeri a nevünket. És most tessék! Eljött ez az időszak is – árulta el Szűcs a Daily Mailnek, majd hozzátette: – Nagyon remélem, hogy ezentúl sokkal több fellépésünk lesz otthon. Jó dolog lesz bejárni a világot, de nem akarjuk végleg elhagyni az országot – magyarázta az Attraction csapat vezetője.

A Blikk kíváncsi volt az egykori Csillag születik zsűritagjainak véleményére is, vajon ők mit szólnak az Attraction bomba sikeréhez.

Keleti Andrea szerint az árnyéktáncosok technikája már akkor is elismerésre méltó volt, de hiányzott a produkciójukból az, amitől eláll az ember lélegzete.

– Sokkal kezdetlegesebbek voltak még akkor, mi pedig nem tudtuk elképzelni, hogyan tudnak majd hétről hétre megújulni. Hozzáteszem, a mostani pár előadásuk lenyűgözött. Megható történeteket meséltek el a testükkel – fejtette ki a véleményét Keleti Andrea.

A csapat 2007-ben még itthon próbálkozott, de nem kellettek!

A Csillag Születik másik zsűritagja, Falusi Mariann érdekes párhuzamot állított fel.

– Hat évvel ezelőtt Radics Gigi egy tízéves kislány volt, ma ő Magyarország egyik legjobb hangja. Hat év rengeteg idő, ami alatt sokat lehet fejlődni. Az Attraction is sokat fejlődött azóta, és egy teljesen más stílust alakítottak ki, amivel sikerült megnyerniük a versenyt. Ezúton is gratulálok nekik! – nyilatkozta Falusi Mariann.

Az akkori zsűri két férfitagját, Náray Tamást és Fábry Sándort nem sikerült utolérnünk.

B. B. B.

 

Forrás: www.blikk.hu

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 691 alkalommal Utoljára frissítve: 2013. június 11. kedd 08:05

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Pletyka - Ajánló

  • tőzegáfonya


 

Pletyka - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.