Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. április 19., csütörtök van. Boldog névnapot Emma nevű olvasóinknak! Holnap Tivadar napja lesz.

Lesz-e folytatása a Kedvesem-nek?

Értékelés:
(0 szavazat)

Különc, magàba forduló művész, megosztó, de valamit  mégis nagyon tud. Az eredmény azt mutatja, hogy a halkabb és finomabb világ is eljut a közönséghez. Az elődöntőben vagy a finálé alatt működött jobban a publikummal való kölcsönös oda- vissza hatás?

A legtöbb ember jó érzésekkel van tele, csak sokan elnyomják magukban. Úgy érzem, hogy ez a dal sokakból segített előhozni ezeket az érzéseket. A dal működött a hazai versenyen és ami még csodálatosabb, hogy a saját nyelvén Európában is hatott, de hogy a kérdésre is válaszoljak, szerintem a fináléban volt jobb a hatás, én legalábbis jóval felszabadultabb  voltam ott, mint az elődöntőben.

 

Véleményed szerint Zoohackernek mekkora szerepe van a dal sikerében?
Én az eredeti verziót jobban szeretem, egy szál gitárral, de Palásti Kovács Zoltán kérésünkre készített egy remixet a dalból és ez a verzió jutott be az itthoni, majd a malmöi versenybe is. Picit gyorsabb, finom zenei betétekkel tűzdelt alap, mely talán jobban illett az Eurovíziós színpadra.​


Neked ki tetszett a legjobban a versenytársaid közül?
​A dalokat indulás előtt nem ismertem, de Malmö-ben már belehallgattam a próbákon a dalokba és a dán dal Emmelie de Forest ​előadásában maradt meg a fejemben. Nem lepődtem meg, hogy ez a dal nyert.


Stílust teremtettél. A szórakoztatóipar mögé kérdőjelet tettél, a zenét visszavitted az alapjaihoz. Mennyire volt ez tudatos?
​Sokat dolgozom a dalaimon és csak akkor jelentetem meg, ha úgy érzem számomra tökéletesek. Malmö-ben is amikor a többiek elmentek ünnepelni, én a szobában maradtam és új témákon dolgoztam.
Örülök, hogy sokaknak segít és tetszik, amit csinálok​. Azt, hogy stílust teremtettem-e nem tudom, a művész alkot, próbálja belegyúrni az érzéseit, tapasztalatait a dalaiba és a közönség tetszést nyilvánít.


A költők szerelmeikről ciklusokban alkotnak. Lesz- e folyt​atása a dalnak?
​A trilogikus folytatás eszközét meghagyom a Twilight movie-nak, én pedig új dalokon dolgozom.


Bokros László

Forrás: www.stylemagazin.hu

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 944 alkalommal Utoljára frissítve: 2013. május 29. szerda 08:34

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Pletyka - Ajánló

  • tőzegáfonya


 

Pletyka - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.