Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. április 19., csütörtök van. Boldog névnapot Emma nevű olvasóinknak! Holnap Tivadar napja lesz.

Alekosznak vissza kell adnia a nyereménylakását

Értékelés:
(0 szavazat)

Budapest - Elbukta nyereménylakását VV Alekosz (34), a ValóVilág negyedik szériájának nyertese, aki a bíróság előtt felelt csütörtökön ismételten – lehet, hogy utoljára – a szerződésszegése miatt. Alekoszt azért perelte be volt kenyéradója, mert feltűnt a konkurencia képernyőjén.

Az RTL Klub 35 millió forintot követelt a volt villalakótól a hűtlenségéért, a bíróság csütörtökön délután pedig úgy döntött: Alekosznak vissza kell adnia a 20 millió forintot érő lakást, és be kell fizetnie 1,6 millió forint perköltséget.

Az egykor biztonsági őrként dolgozó férfi sokáig azt hitte, hogy ez nem következik be, sőt még most is abban bízik, találnak valami megoldást arra, hogy esetleg megtarthassa úgy, ahogyan a kapott autót és a bruttó 6 millió forintot, ami a markát ütötte addig, amíg a csatorna folyósította neki a nyereménypénzt. A maradék 6 milliót viszont biztosan nem kapja meg.

Ügyvédje társaságában, magabiztosan érkezett a tárgyalásra az érdi fenegyerek, és szinte rezzenéstelen arccal ülte végig a közel másfél órás tárgyalást, ám az ítélethirdetés előtt már zsebkendővel itatta az izzadtságot a tenyeréből. Nem csoda, hiszen nagy volt a tét…


– Vissza kell adnom a lakást. Nem tudom igazából, hogy számítottam-e rá. Ez még csak elsőfokú ítélet, egyelőre nem jogerős. 15 napunk van arra, hogy eldöntsük az ügyvédemmel, fellebbezünk-e. Megmondom őszintén, a tárgyalás felére nem is emlékszem, olyan fokozott lelkiállapotban voltam. Ez egy 35 milliós per volt, a bíró azt mondta, hogy a pernyertes nyert 20 milliót, vagyis a lakást, a vesztes, vagyis én 15 milliót – árulta el a nagydumás csajozógép, akinek még a nevén van a lakás.

Az RTL Klub egyelőre szintén nem döntött arról, hogy fellebbez-e a tegnap meghozott ítélet ellen.

Mint ismert, a háború akkor tört ki a celeb és az RTL Klub között, amikor a VV-nyertes feltűnt a TV2 képernyőjén az ÖsszeEsküvőkben. Alekosz anyacsatornája azonnal reagált: letiltották a havi egymillió forint utalását, törölték a maldív-szigeteki luxusnyaralást, és elkezdték keresni a lehetőségét annak is, hogy miként szerezzék vissza a nyereménylakást. Az RTL Klub tavaly augusztusban sokmilliós inkasszót, vagyis fizetési meghagyást küldött Alekosznak, aki a TV2 ügyvédjének tanácsára ellentmondással élt, így került az ügy a bíróságra.

 

Forrás: www.blikk.hu

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 515 alkalommal Utoljára frissítve: 2013. április 19. péntek 12:35

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Pletyka - Ajánló

  • tőzegáfonya


 

Pletyka - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.