Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. február 18., vasárnap van. Boldog névnapot Bernadett nevű olvasóinknak! Holnap Zsuzsanna napja lesz.

Az RTL II-n tér vissza a népszerű sorozat

Értékelés:
(0 szavazat)

Mától péntek esténként egy texasi család uralja az RTLII műsorát, érkezik ugyanis a Dallas második évada, minden idők egyik legismertebb sorozata. 1978-as debütálása óta 67 nyelvre fordították le és több mint 90 ország tűzte a képernyőre.

Húsz évnyi szünet után, 2011-ben az alkotók úgy döntöttek, hogy folytatják a Ewing família mindennapjairól szóló szappanoperát. Az első évadot hatalmas várakozás előzte meg világszerte. Az első két évadnyitó epizód a 18-49 korosztály körében a legnézettebb két műsor volt szerda este (az első rész 28,5%-os, a második 33,6%-os közönségarányt ért el), de a teljes évadra is átlagosan 830 ezer ember volt kíváncsi a teljes lakosságból.

A második évadban már a következő generáció kapja a főszerepet, Christopher és John Ross, ahogyan Bobby és Jockey, ők is nagyon különbözően képzelik el a jövőt, részesei lehetünk örök harcuknak a hatalmas vagyonért és az olajvállalat vezetéséért, mindezt megfűszerezve a már jól ismert szerelmi bonyodalmakkal.

A Dallas 2. évadában búcsúzunk el végleg a Jockey Ewingot évtizedeken át megformáló Larry Hagmantől is. Az idős színész halála miatt Jockey a 2. évadban csak hét epizódban lesz látható, a 8. részben pedig őt búcsúztatják majd a szereplők.


Forrás: www.mmonline.hu

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 557 alkalommal Utoljára frissítve: 2013. április 12. péntek 13:24

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Pletyka - Ajánló

  • tőzegáfonya


 

Pletyka - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.