Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. április 19., csütörtök van. Boldog névnapot Emma nevű olvasóinknak! Holnap Tivadar napja lesz.

Kellemetlen változás a Facebookon!

Értékelés:
(0 szavazat)

Fizethetünk az üzenetekért! A Facebook kísérleti jelleggel, a felhasználók egy részénél bevezette a „Kiemelt üzenet” nevű szolgáltatást, melynek lényege, hogy ha valaki hírességeknek vagy az ismerősei között nem szereplő embereknek akar üzenetet küldeni, azért fizetnie kell – írja a Nők Lapja Café.

 

A díjszabás a célszemély népszerűségétől függően alakul: ha olyasvalakinek írnál, aki nincs az ismeretségi körödben, 1 dollárt, vagyis nagyjából 230 forintot kell fizetned, de ha például egy celebnek üzennél, azért akár 5–15 dollárt, azaz 1200–3500 forintit is elkérnek, a legprominensebb személyeknek – például a Facebook alapítójának, Mark Zuckerbergnek – viszont 100 dollár, vagyis mintegy 23 000 forint befizetése ellenében üzenhetsz.

 

A szolgáltatás célja elvileg az, hogy megkímélje a felhasználókat attól, hogy nem kívánt üzenetekkel bombázzák őket, ugyanakkor számos kritika éri, hiszen lehet, hogy az idegenektől érkező üzenetek száma csökken, viszont egyre többen jelölnek majd ismeretlenül is ismerősnek azért, hogy utána ingyenesen küldhessenek üzenetet. Nem beszélve arról, hogy a Facebook „ingyenes és az is marad” alapelvének sem felel meg – olvasható az nlcafe.hu-n.

 

Forrás: www.nlcafe.hu

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 623 alkalommal Utoljára frissítve: 2013. április 10. szerda 09:27

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Pletyka - Ajánló

  • tőzegáfonya


 

Pletyka - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.