Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. április 22., vasárnap van. Boldog névnapot Csilla és Noémi nevű olvasóinknak! Holnap Béla napja lesz.

Megvan a világ legjobb munkája

Értékelés:
(0 szavazat)

Örökké tartanak a mézeshetek egy brit házaspár számára. David és Lucy ugyanis végigutazza a világot, miközben a nászutasoknak kínált szállásokat teszteli, ­ráadásul minden luxust ingyen kap.

 

Nehéz munka, de valakinek ezt is el kell végeznie – ezzel szokott viccelődni David és Lucy Benton-Jones. A brit házaspár ugyanis abból él, hogy nászutakat tesztel.

 

 

Az elmúlt tíz évben több mint negyven nászúton vehettek részt anélkül, hogy egy fillérjükbe került volna. Jártak Afrika mélyén és Karib-tengeri luxusüdülőben, síeltek Svájcban és andalogtak a Szajna partján. Később ezeket az utazásokat értékelik, és amelyiken jól érezték magukat, ajánlják a friss házasoknak.

 

Nagy a verseny, mert mindenhol nászút a legkeresettebb, nehéz választani. Ezért a hotelek a legjobb lakosztályt adják nekünk, pezsgővel kínálnak, piknikezni visznek, mindent elkövetnek, hogy jól érezzük magunkat – mesélte David.

 

David és Lucy egy partin találkozott évekkel ezelőtt, szerelem volt az első látásra.  – Már első randin arról beszéltünk, hogy mindkettőnk álma egy saját utazási iroda, és megvalósítottuk. Azóta az ­éle­tünk egy véget nem érő nászút.

 

Forrás: borsonline.hu

 

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 585 alkalommal Utoljára frissítve: 2013. április 05. péntek 14:59

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Pletyka - Ajánló

  • tőzegáfonya


 

Pletyka - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.