Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. február 18., vasárnap van. Boldog névnapot Bernadett nevű olvasóinknak! Holnap Zsuzsanna napja lesz.

Túlvilági erőktől retteg Schobert Norbi

Értékelés:
(0 szavazat)

Veleszületett szívbillentyű problémája volt Schobert Norbinak, aki nem halogathatta tovább az operációt, amelyen sikeresen esett át két hete. Szíve negyven percig állt a műtét alatt, az eközben tapasztaltakról azonban nem szívesen beszél.

A legelképesztőbb történetek keringenek arról, hogy mit érzékel az ember, amikor megérinti a halál szele. Több páciens, aki szívmegállás elszenvedője volt, állítja, fényes alagúton haladt át, mások úgy vélik, kiléptek saját testükből.

 

 

Norbi szíve negyven percig állt. A keringését a műtő sarkában álló gép biztosította. Nem kétséges, hogy halál közeli élményben lehetett része. A sportembert arról kérdeztük, látott, hallott-e valamit a halál kapujában járva. A fitneszguru azonban meglepően szűkszavúnak bizonyult, csak hosszas unszolásra beszélt tapasztalatairól.– Százhatvan oldalt írtam arról, amit abban a negyven szív nélkül töltött percben tapasztaltam, és előtte hónapokon át megéltem. A kórházban úgysem volt más dolgom, ki kellett írnom magamból – kezdte halkan. – Ez a dolog viszont sokkal komolyabb annál, hogy tíz mondatban összefoglaljam egy cikkben. Talán könyv lesz belőle, még nem tudom. Át kell még rágnom magam az egészen. Nem azért hallgatok, mert félek a közvélemény reakcióitól, én sokkal magasabb rendű erőktől tartok, és erkölcsi felelősséget érzek, hogy meg kell-e osztani a világgal, amit láttam – harapta el a szót Norbi.

 

Hogy milyen földöntúli hatalmak némították el, arról egy szót sem volt hajlandó mondani.Az egyik legmegdöbbentőbb halál közeli történet dr. Moody: Élet az élet után című könyvében szerepel. Egy nő műtőasztalra került, és a beavatkozás során leáll a szíve. Sikerült újraéleszteni, így elmesélhette, mit tapasztalt. Elmondása szerint saját testén kívül találta magát, átment egy másik kórházi emeletre, és megnézte az aznapi beosztást. Aztán visszament a műtőbe, és észrevette, hogy az egyik doktoron felemás zokni van. Az elmondottakat ellenőrizték, a lány pontosan számolt be a látottakról.

 

forrás: borsonline.hu

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 2442 alkalommal Utoljára frissítve: 2012. október 25. csütörtök 07:27

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Pletyka - Ajánló

  • tőzegáfonya


 

Pletyka - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.