Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. április 24., kedd van. Boldog névnapot György nevű olvasóinknak! Holnap Márk napja lesz.

Caramel a legnépszerűbb a Voice mesterei közül

Értékelés:
(0 szavazat)

Az első meghallgatásokkal elrajtolt a The Voice - Magyarország hangja a TV2-n. A négy mester közül Molnár Ferenc "Caramelt" választotta a legtöbb versenyző, míg Mező Misi neve csak egyszer hangzott el, Szécsi "Böbe" szájából.

Péntek este kiderült, ki az a nyolc énekes, aki már biztosan továbbjutott a Voice meghallgatásain. Bakonyi Zsolt angliai munkáját adta fel azért, hogy megmérettessen a műsorban, ami jó döntésnek bizonyult, Andrea csapatát erősíti, ahogy Schwartz Dávid is. Gájer Bálint a swing stílusban előadott Moves Like Jagger című dallal győzte megy a mestereket. Bálint pedig úgy döntött, Caramellel szeretne dolgozni.

 

 

Szintén a legfiatalabb mestert választotta a Fekete Vonat egykori énekesnője, a bámulatos változáson átesett Mohamed Fatima, valamint az extrém külsejű szőkeség, Karai Anna. Pleszkán Écska először a hangjával, a gombok megnyomása és a fotelek megfordulása után pedig stílusával is magával ragadta a zsűrit. A 22 éves lány Somló Tamást választotta mesteréül.


Az adás egyik legnagyobb meglepetését a Szécsi ikrek okozták. Egymás után léptek a színpadra és mindketten elkápráztatták Mező Misiéket, akik először azt hitték, valami tréfa áldozatai és kétszer hallják és látják ugyanazt a versenyzőt. Elsőként Saci választotta Somlót, a közvetlenül utána éneklő - és szintén továbbjutó - Böbe pedig Mező Misit.

 

Jövő pénteken a második Meghallgatással folytatódik a The Voice - Magyarország hangja!

forrás: storyonline.hu

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 1162 alkalommal Utoljára frissítve: 2012. október 16. kedd 13:15

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Pletyka - Ajánló

  • tőzegáfonya


 

Pletyka - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.