Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. április 24., kedd van. Boldog névnapot György nevű olvasóinknak! Holnap Márk napja lesz.

Novembertől az Invitel kínálatában a Super TV2

Értékelés:
(0 szavazat)

November másodikától mind az Invitel, mind pedig az IPTV kínálatában megtalálható lesz a Super TV2 és a TV2HD adása, miután a múlt éhten sikerült megállapodnia egymással a csatornának és a szolgáltatónak. A UPC és a T-Home már korábban aláírta a szerződést.

Megegyezés született arról is, hogy november 2-ától már az Invitel digitális kábeltelevízió és IPTV-előfizetői is láthatják a Super TV2 adását a családi csomagokban. Az Invitel analóg kábeltelevízió-hálózatának technikai fejlesztésével szintén még az idén nézhető lesz a Super TV2 az analóg kínálatban is, ennek pontos idejéről az előfizetők tájékoztatást kapnak majd.

 

A felek megállapodtak a jövő évi együttműködésről is: a TV2, a FEM3 és a PRO4 mellett a tervek szerint már az idén, de legkésőbb január 1-jétől a TV2HD is fogható lesz az Invitelnél. Így már 19-re emelkedik az Invitel portfoliójában lévő HD-adók száma, amely továbbra is a legnagyobb hazai HD-kínálatot jelenti.

 

A Marketing&Mediának nyilatkozva B. Csejtei Ildikó a Super TV2-től harmadik helyet vár a hazai csatornapiacon. „Az üzleti tervük portfólióban gondolkozik, és húsz százalék feletti össznézettséget tűz ki célul három éven belül, ami szerintem reális elvárás” – tette hozzá a TV2 marketing- és kommunikációs igazgatója.

 

forrás: mmonline.hu

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 7226 alkalommal Utoljára frissítve: 2012. október 16. kedd 13:31

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Pletyka - Ajánló

  • tőzegáfonya


 

Pletyka - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.